Skip to content
DEVIALET Classic Phantom Draadloze luidspreker met Bluetooth

DEVIALETClassic PhantomDraadloze luidspreker met Bluetooth

Exclusieve Bluetooth-luidspreker met een schitterend geluid en een indrukwekkend vermogen. Uniek gestroomlijnd ontwerp met zijkanten van RVS.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Devialet Classic Phantom – exclusieve Bluetooth-luidspreker met schitterende geluidskwaliteit, genoeg vermogen en een elegant ontwerp

De Classic Phantom is een exclusieve Bluetooth-luidspreker met een schitterend geluid en belachelijk veel vermogen. Hij combineert geavanceerde technologie met een elegant, gestroomlijnd ontwerp dat de Bluetooth-luidsprekers van Devialet onderscheidt van alle andere merken.

De Classic Phantom is gemaakt van metaal met een luxe finish en zijkanten van roestvrij staal. De legendarische behuizing van de Phantom-serie is zo ontwikkeld dat hij opgewassen is tegen extreem hoge interne druk.

De geïntegreerde versterker heeft een vermogen van wel 1.200 watt – wat natuurlijk best indrukwekkend is voor een Bluetooth-luidspreker. Hij heeft een geavanceerde tweeter en twee basspeakers met een extreem grote membraanbeweging, voor een indrukwekkend geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen.

De Classic Phantom is verkrijgbaar in het wit.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)20-20.000 Hz
Versterker1200 watt