Skip to content
Denon
Muziekstreamer

Denon DNP-800NE

€ 449,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Serieuze muziekstreamer met HEOS-multiroom, Spotify Connect, AirPlay 2 en HD-ondersteuning. Goed hifi-geluid en ontwerp van aluminium.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon DNP-800E – draadloze muziekstreamer met HEOS-multiroom, AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa-voice-control en 32-bit signaalbehandeling

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Geïntegreerde AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en internetradio
 • Klaar voor Amazon Alexa-voice-control en Google Assistent * (smart-speaker noodzakelijk)
 • Advanced AL32 Processing Plus met 32-bit audio-upsampling
 • Stevige behuizing met grote display en finish van echt aluminium
De DNP-800NE is een elegante, fullsize muziekstreamer voor een stationaire installatie met eindeloos veel streamingmogelijkheden, inclusief geïntegreerde HEOS-multiroom. Hiermee krijg je streamingmuziek met optimale kwaliteit en de mogelijkheid om je systeem uit te breiden met nog meer draadloze HEOS-luidsprekers en -streamers. En met Amazon Alexa-voice-control zijn jij en je muziek helemaal klaar voor de toekomst.*

De andere features zijn bijvoorbeeld Spotify Connect, AirPlay 2, geïntegreerde Bluetooth, HD-ondersteuning tot 24-bit/192 kHz en een app-controller voor iOS en Android. De DNP-800E heeft 32-bit signaalbehandeling en 32-bit upsampling, en is dus een serieuze streamingoplossing die, dankzij AirPlay 2, extra interessant is voor Apple-fans.

Het slanke ontwerp van aluminium en de mooie display passen perfect bij de Denon PMA-800E en de DCD-800E, maar je kunt de DNP-800E natuurlijk ook combineren met een andere stereoversterker van Denon. De zware en robuuste constructie draagt ook bij aan de geluidskwaliteit omdat ongewenste trillingen tot een minimum worden gereduceerd.

De DNP-800E is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium.

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de DNP-800E, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Het gebruik van Alexa voice-control in Nederland moet nog geactiveerd worden door Denon. Google Assistent werkt al wel!
DNP-800NE – HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden
De DNP-800E is niet alleen compatibel met HEOS, maar de CEOL N10 werkt ook met Apple AirPlay 2 – voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2.

En je krijgt bovendien Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude en vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt.

Robuuste constructie en 32-bit signaalbehandeling voor een schitterend geluid
De DNP-800E is uitgerust met de exclusieve 32-bit Advanced AL32 Processing Plus, een technologie die alle muzieksignalen upsamplet naar 32-bit en ze dan pas doorstuurt naar de rest van het circuit. De enorm hoge resolutie geeft een veel betere detaillering en nauwkeurigheid, zowel binnen als buiten het hoorbare frequentiegebied. En dat merk je aan de extreem natuurlijke en ruimtelijke muziekweergave, waarin de ruimtelijke informatie veel beter hoorbaar is. De essentiële D/A-converter werkt ook bij 32-bit.

Zowel de behuizing als het chassis hebben een extra zware constructie om trillingen te elimineren. Dat geldt zelfs voor de voetjes, die drie keer zwaarder zijn dan voorheen. De belangrijkste componenten zijn speciaal door Denon geselecteerd, maar de kers op de taart is toch wel de mooie aluminium voorkant met grote display die aangeeft dat dit een serieus hifi-product is voor echte muziekliefhebbers.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz via Roon ondersteuning, tweeweg Bluetooth en internetradio
 • Stevige behuizing met grote display en finish van echt aluminium
 • Klaar voor Amazon Alexa-voice-control*
 • Advanced AL32 Processing Plus met 32-bit audio-upsampling
 • Afstandsbediening met HEOS-app en Denon Remote-app (iOS/Android)
 • Ondersteunt hoge-resolutiegeluid tot 24-bit/192kHz
 • Streaming vanaf PC, Mac, NAS en internetradio via HEOS
 • Ondersteunt DSD-streaming van SACD-bestanden
 • Speelt direct af van USB-media
 • Uitstekende hoofdtelefoonuitgang

Tegens

 • Geen FM- of DAB-radio
 • Ondersteunt geen MQA-bestanden van HD-streamingservices
 • Geen geïntegreerde volumeregeling of ingangen voor externe digitale bronnen

Accessoires voor de Denon DNP-800NE

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)3,9
Hoogte verpakking (cm)20
Lengte verpakking (cm)51
Gewicht verpakking (kg)6
Breedte verpakking (cm)38