Skip to content
DALI
Soundbar

DALI KUBIK ONE

€ 999,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloos kwaliteitsgeluid voor de TV en voor muziek via Bluetooth. Het volume regel je met de afstandsbediening van de TV. Verschillende kleuren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI KUBIK ONE – slimme draadloze luidspreker met goed geluid voor TV en muziek

 • Erg geschikt als soundbar voor de TV
 • Erg goede geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze productcategorie
 • Draadloze streaming via Bluetooth vanaf smartphone, PC en Mac
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Slimme functie voor automatisch aan-/uitzetten en erg laag energieverbruik in stand-by (<0,5 watt)
De KUBIK ONE is een veelzijdige soundbar voor de TV, maar kan ook worden gebruikt om muziek met goede kwaliteit af te spelen, bijv. draadloos via Bluetooth. Je kunt het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. En hij heeft veel aansluitingen, zoals 2 optische ingangen, USB (computer) en een analoge ingang.

De KUBIK ONE heeft een slimme functie voor automatisch aan-/uitzetten voor Bluetooth en het geluid uit de TV. Hij is dus heel gebruiksvriendelijk, of je nu een feest geeft of gewoon draadloos naar muziek van de smartphone wilt luisteren.

De KUBIK ONE is verkrijgbaar in zwart, rood of wit. Inclusief afstandsbediening. 

DALI KUBIK ONE – veelzijdige alles-in-één-luidspreker voor kritische oren De KUBIK ONE is veel meer dan alleen een soundbar voor de TV. Anders dan veel soortgelijke producten is hij ook heel geschikt om muziek mee af te spelen. Daarom is hij ook erg geschikt voor in bijv. de keuken en overal waar je eenvoudig en zonder gedoe goed geluid wilt hebben, maar dan zonder complete installatie.

De installatie is heel gemakkelijk en binnen een paar minuten werkt alles zoals het hoort. En met het geïntegreerde ophangsysteem heb je aan twee schroeven genoeg om hem aan de wand te hangen. Je kunt de luidspreker natuurlijk ook op een plank of in de boekenkast zetten, als dat beter uitkomt. En je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zodat hij altijd perfect aansluit bij het interieur.

Intelligente aansluitingen en handige bediening De KUBIK ONE is een bijzonder flexibel muzieksysteem. Hij heeft zelfs twee optische ingangen, zodat tegelijkertijd bijv. de TV en een draadloze muziekspeler (bijv. Sonos, HEOS of Apple TV) digitaal kunnen zijn aangesloten. Je kiest met een simpele druk op de knop naar welk apparaat je wilt luisteren. De KUBIK ONE kan de elementaire codes van de afstandsbediening van de TV overnemen, zodat ook het volume en de geluidsbron met deze afstandsbediening kunnen worden geregeld.

Via Bluetooth kun je draadloos muziek afspelen vanaf smartphone of computer. En omdat de KUBIK ONE Bluetooth aptX ondersteunt, kan hij streamen met een kwaliteit die bijna net zo goed is als die van een CD (hiervoor moet je speler wel aptX ondersteunen). De muziek op de computer kan met maximale digitale kwaliteit worden afgespeeld via USB, of via de mini-jack en phono/RCA-ingangen.

De KUBIK ONE heeft een functie voor automatisch aan- en uitschakelen, zodat hij opstart en de juiste bron kiest zodra er een speler wordt aangezet. Als extraatje schakelt hij zich ook automatisch in via Bluetooth. Dit betekent dat de KUBIK ONE zichzelf aanzet als je hem selecteert als speler op bijv. je smartphone. Je kunt dus rustig blijven zitten waar je zit. Het feit dat dit alles mogelijk is met een energieverbruik in stand-by van minder dan 0,5 watt, mag gerust een technisch wonder heten.

Serieus en solide tot in de kleinste details De technische finesses van de KUBIK ONE bewijzen dat het hier om een echt kwaliteitsproduct gaat. De behuizing is gemaakt van aluminium, waardoor de behuizing dunner gemaakt kon worden en er meer intern volume is voor een betere bas. De speakers zelf zijn van echte DALI-kwaliteit, inclusief de houtvezelmembraan van de bas-/middenspeakers en de ultralichte softdome-tweeter. Alles is afgesteld voor een optimale spreiding van het geluid, zodat je in alle hoeken van de kamer van muziek kunt genieten.

De geïntegreerde digitale klasse D-versterker levert 4 x 25 watt. En omdat iedere speaker zijn eigen versterker heeft, heeft DALI het geluid van de basspeaker en tweeter apart kunnen afstellen. Daarbij maakt deze constructie gebruik van een ultracompacte, geïntegreerde voeding, dus er hoeft niet nog een adapter in het stopcontact te worden gestoken.

Met een knop op de achterkant wordt het basvolume geregeld, en kan het geluid dus worden afgesteld op grote en kleine kamers. Wil je nog meer en betere bas horen? Dan kun je altijd nog een actieve subwoofer aansluiten. In dat geval zorgt de KUBIK ONE er zelf voor dat de laagste tonen niet naar de hoofdluidspreker worden gestuurd, maar naar de subwoofer. Hierdoor klinkt hij niet alleen harder, maar treedt er ook minder vervorming op.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Elegant en stevig ontwerp
 • Erg goede geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze productcategorie
 • Erg geschikt als soundbar voor de TV
 • Bluetooth (incl. aptX) voor draadloze streaming vanaf Apple iOS, Android, mobiele telefoons, PC en Mac
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Functie voor automatisch inschakelen, ook via Bluetooth
 • Eenvoudige montage en bediening
 • Geïntegreerd ophangsysteem
 • Aansluiting voor subwoofer
 • Twee optische ingangen zodat bijv. de TV en een draadloze muziekspeler tegelijk kunnen zijn aangesloten
 • Erg laag energieverbruik in stand-by (<0,5 watt)
 • Mooie afstandsbediening van metaal
 • Verschillende kleuren.

Tegens

 • Geen geïntegreerde netwerkfunctionaliteit
 • Geen HDMI-aansluiting
 • Echte hifi-oplossingen met aparte luidsprekers geven beter geluid
 • Met echte hi-fi-oplossingen krijgt je nog beter geluid

Video's over de DALI KUBIK ONE

Accessoires voor de DALI KUBIK ONE

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)48-22.000 Hz
Versterker25 watt
Formaat tweeter1"
Formaat woofer5.25"