Skip to content
DALI CONNECT Stand M-601 luidsprekerstandaard

DALICONNECT Stand M-601luidsprekerstandaard (paar)

Elegante luidsprekerstandaard die je luidsprekers perfect op oorhoogte houdt. Met spikes en rubberen voetjes. Kabel kan worden weggewerkt in de voet.
Zwart
€ 199,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 398,00
Niet in voorraad. Verwacht: zaterdag 15 januari 2022
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI CONNECT Stand M-601 – elegante en stevige vloerstandaard voor de optimale hoogte

CONNECT Stand M-601 is een stevige, elegante vloerstandaard waarmee je compacte luidsprekers op oorhoogte kunt krijgen. De bodemplaat is gemaakt van gerookt glas en de luidsprekerkabel kan worden weggewerkt in de voet. De voet en bovenplaat zijn gemaakt van metaal en zijn zwaar genoeg om je luidsprekers veilig en stevig te laten staan. De M-601 wordt geleverd met verstelbare spikes en als je een houten vloer hebt, kun je de bijgeleverde rubberen voetjes gebruiken.

Je kunt zelf kiezen of je de bijgeleverde DALI-sticker wel op de standaard plakt of niet, bijvoorbeeld als je geen DALI-luidsprekers hebt. De witte versie van deze standaard is extra bijzonder. Hierbij heeft DALI namelijk meer geld geïnvesteerd in de glasplaat, zodat je geen last hebt van de groene waas die veel goedkope glasplaten wel hebben.

De DALI CONNECT Stand M-601 wordt per twee verkocht. Witte of zwarte finish. Inclusief spikes, rubberen voeten, DALI-logo en antislipmat.

Let op: De DALI CONNECT Stand M-601 is ook een goede keuze voor de draadloze CALLISTO 2 C compacte luidspreker. Houd er echter rekening mee dat de voedingskabel niet door de standaard verborgen kan worden.

DALI CONNECT Stand M-601 luidsprekerstandaard

Technische specificaties

Gewicht (kg)12,1

Accessoires voor de DALI CONNECT Stand M-601

Aanbevolen producten

DALI OBERON 3 Compacte luidspreker
DALI OBERON 3
Compacte luidspreker
€ 458,00 / paar
DALI Opticon 2 MK2 Compacte luidspreker
DALI Opticon 2 MK2
Compacte luidspreker
€ 898,00 / € 1.198,00 / paar
DALI Opticon 1 MK2 Compacte luidspreker
DALI Opticon 1 MK2
Compacte luidspreker
€ 598,00 / € 798,00 / paar