Skip to content

De nieuwe PerL en PerL Pro van Denon hebben het perfecte geluid voor jouw oren. Twee spannende nieuwe producten vol met slimme en geavanceerde functies voor muziek en telefoongesprekken.

Wil je luisteren naar je favoriete muziek met echte CD-kwaliteit? Wil je perfect geluid – helemaal afgestemd op jouw oren? Wil je muziek luisteren met een nieuwe, ruimtelijke dimensie? Wil je kraakheldere gesprekken voeren als je onderweg bent? De nieuwe PerL Pro van Denon verandert de manier waarop draadloze oordopjes klinken, en het goedkopere basismodel – de PerL – doet precies hetzelfde.

De geavanceerde Masimo AAT-technologie van Denon meet hoe je oren reageren op geluid. Vervolgens wordt het geluid daar zo op aangepast, dat je een perfecte weergave krijgt – elke keer dat je deze in-ears gebruikt. De PerL en PerL Pro kunnen dit – kom eens langs bij HiFi Klubben en hoor het verschil!

Kies voor persoonlijk geluid met
Denon

Je krijgt altijd het perfecte geluid – speciaal afgestemd op jouw gehoor

Welk
model
moet ik kiezen?

Hier kun je zien wat de belangrijkste verschillen en overeenkomsten zijn tussen de PerL en de PerL Pro. Uitgebreide informatie over de functies vind je op de productpagina’s van beide modellen.

Kies voor persoonlijk geluid met
Denon