Skip to content
Bowers & Wilkins
Draadloze koptelefoon

Bowers & Wilkins PX7 S2

€ 429,00stuk
Grijs

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Schitterend geluid, exclusief en comfortabel ontwerp, gemakkelijk te bedienen – deze geavanceerde over-ear koptelefoon met ANC is een klasse op zich.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins PX7 S2 – exclusieve, draadloze over-ear hifi-koptelefoon met een schitterend geluid, mooi ontwerp en effectieve noise-cancellation (ANC)

 • Schitterende geluidskwaliteit
 • Exclusief, robuust en gebruiksvriendelijk met slimme aan/uit-schakelaar
 • Effectieve en eenvoudig te bedienen noise-cancellation (ANC)
 • Zeer goede gesprekskwaliteit en in totaal zes microfoons
 • Instelbaar via speciale Bowers & Wilkins Music App (ANC, EQ enz.)

De Bowers & Wilkins PX7 S2 is een geavanceerde draadloze over-ear koptelefoon met een schitterend geluid en effectieve noise-cancellation (ANC). Kosten noch moeite zijn gespaard om jou een exclusieve totaalervaring te geven – geluid, comfort, design en finish.

De S2 heeft niet alleen betere drivers en een beter magneetsysteem, de drivers zijn ook gekanteld voor een nog realistischer stereobeeld – een technologie die Bowers & Wilkins oorspronkelijk ontwikkelde voor zijn dure P9. De zes geïntegreerde microfoons zorgen voor uitstekende ANC en een perfecte gesprekskwaliteit, en de koptelefoon is kleiner, lichter en comfortabeler geworden. Met een actieve accuduur van 30 uur en het slimme energiebeheer kan de PX7 S2 wekenlang stand-by staan – en hij is klaar zodra je hem weer oppakt!

Heel comfortabel en gebruiksvriendelijk

Dankzij de slimme materiaalkeuze is deze koptelefoon robuust en toch heel licht. De elegante stoffen bekleding heeft bijvoorbeeld een nanobehandeling gekregen en is dus water-, vuil- en stofafstotend. De oorkussens en hoofdbeugel zijn gevoerd met traagschuim dat de contouren van je hoofd volgt en zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige pasvorm. Je kunt de PX7 S2 dus urenlang dragen zonder moe te worden.

Met de speciale Bowers & Wilkins Music App kun je de klank (EQ) en andere functies zo aanpassen, dat de koptelefoon perfect bij je past. Op één oorschelp zit een extra knop, en via de app kun je kiezen of je wilt dat deze de stemassistent op je telefoon activeert of je favoriete ANC-instellingen.

ANC, telefoongesprekken met topgeluid en zes microfoons

Naast het uitstekende comfort en het perfecte geluid heeft Bowers & Wilkins ook alles op alles gezet om je telefoongesprekken zo goed mogelijk te laten verlopen. De PX7 S2 heeft nu zes geavanceerde microfoons – drie in elke oorschelp – die samenwerken om je stem optimaal te registreren en je tegelijkertijd optimaal te beschermen tegen storende geluiden uit je omgeving. Dit is echt een enorme vooruitgang ten opzichte van de eerste PX7 – je krijgt een veel beter geluid, telkens als je met je omgeving communiceert.

En Bowers & Wilkins heeft de ANC-functie nu definitief doorgevoerd, zodat je altijd de beste combinatie krijgt van ANC en maximale hifi-kwaliteit. Tegelijkertijd kun je nu zelf bepalen hoeveel je mee wilt luisteren (transparency) en deze functie activeren met een simpele druk op de oorschelp. Een eenvoudige en effectieve oplossing die gewoon heel goed werkt.

De Bowers & Wilkins PX7 S2 is verkrijgbaar met verschillende exclusieve finishes. Inclusief transportetui.

Gebruiksvriendelijk ontwerp met slimme functie voor automatisch aan-/uitzetten

De PX7 S2 heeft geïntegreerde sensoren die de koptelefoon en muziek automatisch aan- en uitzetten, afhankelijk van of je wilt luisteren, praten of je oren ergens anders voor nodig hebt. Zin om muziek te luisteren? De PX7 S2 gaat automatisch aan als je hem oppakt. Of wil je iets zeggen tegen een van je medepassagiers? De PX7 S2 stopt je muziek-app als je een oorschelp van je oor haalt of hem om je nek hangt – en als je weer klaar bent om verder te luisteren, gaat hij automatisch verder waar je gebleven was.

Als je hem weglegt, schakelt hij zichzelf automatisch uit en stopt de muziek-app. En als je hem weer oppakt, gaat hij opnieuw aan en kun je gewoon verder luisteren. Al deze functies zijn uitgeschakeld als je de PX7 S2 voor het eerst uit de doos haalt, maar met de app kun je ze heel snel activeren. Zo kun je ook testen of de sensoren goed werken voor jouw hoofd. Elk hoofd is namelijk anders en soms werkt het beter als je de automatische functies uitschakelt.

Let op: als je de sensoren uitschakelt, moet je er wel aan denken om de koptelefoon uit te zetten. De PX7 S2 gaat in de slaapstand als je geen muziek afspeelt, maar de accu gaat nog steeds langzaam leeg.

Geavanceerde Bluetooth en noise-cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins is de eerste fabrikant die de geavanceerde aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset gebruikt. Hiermee krijg je beter draadloos geluid, betere noise-cancellation, een lager energieverbruik en minder vertraging tussen geluid en beeld als je films en video’s bekijkt (low latency). Je kunt de effectieve noise-cancellation dus gebruiken zonder dat je muziek vlak en slap gaat klinken – zoals bij sommige alternatieven het geval is.

Met de speciale Bowers & Wilkins Music App kun je de transparency-functie instellen, die de stemmen om je heen min of meer doorlaat. Als je heerlijk in je ANC-bubbel in het vliegtuig zit, maar wel wilt horen wat die stewardess met een koffiekan in de hand te melden heeft, dan druk je even kort op de ANC-knop – dan kun je horen wat ze zegt. Met precies de transparency die jij hebt ingesteld.

Wat ook heel fijn is, is dat de PX7 S2 verbinding kan maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd (multipoint), waardoor je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je een film op je tablet kijkt. Heel handig als je bijvoorbeeld in de trein zit en geen zin hebt om te rommelen met je apparaten.

En als je stroom wilt besparen, kun je hem ook gebruiken samen met de bijgeleverde mini-jack-kabel of via USB-C op je computer – terwijl de koptelefoon automatisch wordt opgeladen. Via USB krijg je ook ongecomprimeerd, digitaal geluid met CD-kwaliteit, zonder dat je hoeft te investeren in een aparte D/A-converter.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Schitterend hifi-geluid met effectieve noise-cancellation (ANC)
 • Exclusief en robuust ontwerp met vuilafstotend textiel
 • Zeer gebruiksvriendelijk met fysieke knoppen en automatisch aan-/uitzetten
 • Speciale knop voor stemassistent of persoonlijke ANC-instelling
 • Accuduur tot 30 uur (Bluetooth en ANC actief)
 • Uitstekende gesprekskwaliteit met 6 microfoons
 • Instelbaar via speciale Bowers & Wilkins Music App (ANC, EQ enz.)
 • Adaptive Bluetooth 5.0, incl. AAC en aptX Adaptive 24-bit
 • Kan gekoppeld worden aan twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd (multipoint)
 • Werkt ook via kabel (mini-jack en USB)
 • Eenvoudige activering van stemassistent via de telefoon
 • Draaibare oorschelpen voor eenvoudig transport

Tegens

 • Werkt niet zonder accu
 • Niet volledig opvouwbaar
 • Geen SideTone-technologie (meeluisteren tijdens gesprekken)
 • Niet ontworpen voor sportief gebruik
 • USB-oplader apart verkrijgbaar

Reviews

Accessoires voor de Bowers & Wilkins PX7 S2

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, SBC )
Type/formaat driver40 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBJa

Recensies


4.8
69 recensies
5
57
4
10
3
1
2
0
1
1

Aanbevolen producten