Skip to content
Bowers & Wilkins
Draadloze koptelefoon

Bowers & Wilkins PX7

€ 289,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Schitterend geluid, exclusief en comfortabel ontwerp, makkelijk te bedienen – deze geavanceerde over-ear hoofdtelefoon met ANC is een klasse op zich.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins PX7 – exclusieve, draadloze over-ear hifi-hoofdtelefoon met een schitterend geluid, mooi ontwerp en geavanceerde noise-cancellation (ANC)

 • Schitterende geluidskwaliteit met een diepe en volle bas
 • Zeer gebruiksvriendelijk met automatisch aan-/uitzetten
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
 • Adaptive Bluetooth 5.0, incl. AAC en aptX HD
 • Exclusief ontwerp van koolstofvezelcomposiet en textiel met nanobehandeling
De Bowers & Wilkins PX7 is een exclusieve en geavanceerde over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een schitterend geluid en slimme noise-cancellation (ANC). Kosten noch moeite zijn gespaard om jou een exclusieve totaalervaring te geven – qua geluid, comfort, design en finish.

De PX7 heeft de allerbeste Bluetooth 5.0-technologie die perfect samenwerkt met de geavanceerde ANC-functie. Met andere woorden, perfect geluid en een optimale ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan de omgeving – zonder nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

Alle gekozen materialen zijn slijtagebestendig en licht tegelijk. Zo is de hoofdbeugel gemaakt van koolstofvezelcomposiet, wat lichter en sterker is dan metaal. En de elegante stoffen bekleding op de draaibare oorschelpen heeft een nanobehandeling gekregen, waardoor hij water-, vuil- en stofbestendig is.

Gebruiksvriendelijk ontwerp met slimme functie voor automatisch aan-/uitzetten De PX7 heeft geïntegreerde sensoren die de hoofdtelefoon en muziek automatisch aan- en uitzetten, afhankelijk van of je wilt luisteren, praten of je oren ergens anders voor nodig hebt. Zin om muziek te luisteren? De PX7 gaat automatisch aan als je hem oppakt. Of wil je iets zeggen tegen een van je medepassagiers? De PX7 stopt de muziek-app zodra je een oorschelp van je oor haalt of hem om je nek hangt – en als je weer klaar bent om verder te luisteren, gaat hij automatisch verder waar je gebleven was.

Als je hem weglegt, schakelt hij zichzelf automatisch uit en stopt de muziek-app. En als je hem weer oppakt, gaat hij opnieuw aan en kun je gewoon verder luisteren. Om de voice-assistent te activeren, hoef je alleen maar op een knop te drukken – simpel, intuïtief en geniaal!

Met een actieve accuduur van 30 uur en zijn slimme energiebeheer kan de PX7 wekenlang stand-by staan – en hij is klaar zodra je hem weer oppakt!

Bowers & Wilkins PX7 is verkrijgbaar in het zwart (Space Grey) of zilver (Silver). Inclusief transportetui.

Exclusieve en supersterke materialen De PX7 is een high-tech hoofdtelefoon die volledig door Bowers & Wilkins is ontwikkeld en waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Dat geldt ook voor de materiaalkeuze, die maximale sterkte met een minimaal gewicht combineert. De hoofdbeugel is gemaakt van ‘short strand carbon fibers’ – een totaal nieuwe koolstofvezelcomposiet die veel minder weegt dan staal of aluminium, maar veel sterker is en resonanties en staande golven beter elimineert. De PX7 gaat dus langer mee, zit comfortabeler, klinkt beter en ziet er ook nog eens heel cool uit!

Voor de oorkussens heeft Bowers & Wilkins na het testen van heel veel verschillende materialen gekozen voor zacht imitatieleer. Dit geeft de beste geluidskwaliteit en is tegelijkertijd hygiënischer en allergievriendelijker dan echt leer. Het elegante textiel op de hoofdbeugel en oorschelpen heeft een gepatenteerd ontwerp dat een vocht- en vuilafstotende nanobehandeling heeft ondergaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je PX7 er vuil en versleten uit gaat zien.

Geavanceerde Bluetooth en noise-cancellation (ANC) Bowers & Wilkins is de eerste fabrikant die de nieuwe aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset gebruikt. Hiermee krijg je beter draadloos geluid, betere ruisonderdrukking, een lager energieverbruik en minder vertraging tussen geluid en beeld, zodat je de PX7 ook kunt gebruiken om video’s te bekijken. Met deze nieuwe chipset kun je eindelijk ANC gebruiken zonder dat je muziek vlak en slap gaat klinken – zoals bij sommige alternatieven het geval is.

De PX7 heeft Adaptive ANC, wat betekent dat de ruisonderdrukking zich automatisch aanpast aan je omgeving. Via de speciale Bowers & Wilkins-app kun je deze functie aanpassen aan je persoonlijke smaak. Dat geldt ook voor de ‘voice pass-through’ die de stemmen om je heen min of meer doorlaat. Als je heerlijk in je ANC-bubbel in het vliegtuig zit, maar wel wilt horen wat die stewardess met een koffiekan in de hand te melden heeft, dan druk je even kort op de ANC-knop – en kun je horen wat ze zegt.

Wat ook heel fijn is, is dat de PX7 verbinding kan maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijk (Dual Mode), waardoor je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je een film op je tablet kijkt. Heel handig als je bijvoorbeeld in de trein zit en geen zin hebt om te rommelen met je apparaten.

En als je stroom wilt besparen, kun je hem ook gebruiken samen met de bijgeleverde mini-jack-kabel of via USB op je computer. Via USB krijg je ongecomprimeerd, digitaal geluid met CD-kwaliteit, zonder dat je hoeft te investeren in een aparte D/A-converter.

Telefoongesprekken met topgeluid Naast de muzikale kwaliteiten heeft B&W ook geprobeerd om deze hoofdtelefoon te optimaliseren voor telefoongesprekken. De PX7 gebruikt daarom twee microfoons en Clear Voice Capture-technologie (CVC 2), waardoor stemmen opvallend goed worden weergegeven. De ene microfoon richt zich op je stem, terwijl de tweede microfoon omgevingsgeluiden registreert en helpt om je stem naar voren te halen.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Schitterende geluidskwaliteit met een diepe en volle bas
 • Zeer gebruiksvriendelijk met automatisch aan-/uitzetten
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC) met Pass-Through
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen
 • Adaptive Bluetooth 5.0, incl. AAC en aptX Adaptive 24-bit
 • Exclusief ontwerp van koolstofvezelcomposiet en vuilafstotend textiel
 • Kan gekoppeld worden aan twee Bluetooth-apparaten tegelijk
 • Werkt ook via kabel (mini-jack/USB)
 • Telefoongesprekken met perfecte kwaliteit dankzij CVC (Clear Voice Capture)
 • Eenvoudige activering van je persoonlijke voice-assistent (Google Assistant, Apple Siri enz.)
 • Draaibare oorschelpen voor eenvoudig transport (inclusief hard transportetui)
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Tegens

 • Werkt niet zonder accu
 • Niet volledig opvouwbaar
 • Niet geschikt voor sportief gebruik

Reviews

Video's over de Bowers & Wilkins PX7

Accessoires voor de Bowers & Wilkins PX7

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik10-30.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Afspelen via USBJa

Recensies


4.7
3 recensies
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Mikael
Zweden
9/2/2022
Mikael
Zweden
KENNETH
Denemarken
8/15/2022
KENNETH
Denemarken
KIM
Denemarken
8/14/2022

Super cool en goed geluid.

KIM
Denemarken

Aanbevolen producten