Skip to content
Bowers & Wilkins PI4

Bowers & WilkinsPI4 (set)

Verwen jezelf met rust en extra goed hifi-geluid, onderweg en bij het sporten. Deze unieke in-ear hoofdtelefoon is luxe tot in de kleinste details.
Dit product is niet meer leverbaar

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk ons actueel aanbod van %1 hier.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins PI4 – exclusieve, draadloze in-ear hifi-hoofdtelefoon met ANC, slimme bediening, mooi hifi-geluid en een schitterend ontwerp

De Bowers & Wilkins PI4 is een slimme en exclusieve in-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met ANC (noise-cancellation) en een mooi hifi-geluid. Zo heb je geen last van je omgeving en kun je overal genieten van de kwaliteit van Bowers & Wilkins, onderweg of in de sportschool. De totaal nieuwe en extra grote 14 mm drivers zijn ontwikkeld en afgesteld door het team dat ook verantwoordelijk was voor de 800 Diamond-serie. Dus veel beter dan dit wordt het niet!

De accu gaat tot wel 10 uur mee, zodat je de hele werkdag van muziek kunt genieten, inclusief je reistijd. En als de accu dan toch leeg is, duurt het maar 15 minuten om op te laden voor 3 uur extra muziek. De PI4 is met andere woorden een hoofdtelefoon die je altijd en overal bij je kunt en wilt hebben.

Mooie finish en slimme bediening Dankzij de finish van zachte siliconen en rubber voelt de PI4 als een natuurlijk verlengstuk van je gehoorgang. Door de ergonomische pasvorm blijven de oordopjes goed zitten – ook bij topsnelheden! De drie geïntegreerde microfoons werken samen voor kristalheldere oproepen, en je kunt alles aansturen met de handige drukknoppen op de nekkabel.

De oordopjes zijn magnetisch, zodat je ze aan elkaar kunt klikken en de hoofdtelefoon heel eenvoudig en veilig om je hals kunt dragen als je niet naar muziek luistert. Ook hebben ze geïntegreerde sensoren die de muziek automatisch starten en stopzetten als je ze aan elkaar klikt of uit elkaar haalt. En met de speciale app kun je zelf bepalen hoe deze slimme functie werkt – en je kunt er ook instellen na hoeveel tijd ze automatisch uitgeschakeld worden.

Bowers & Wilkins PI4 is verkrijgbaar in het zwart (Black), goud (Gold) of zilver (Silver).

Meer afbeeldingen van de Bowers & Wilkins PI4

Bowers & Wilkins PI4

Technische specificaties

ProductActiveNoiceCancellingJa
ProductMaxBatteryTime10