Skip to content
€ 199,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Verwen jezelf met extra goed hifi-geluid, onderweg en tijdens het sporten. Een unieke in-ear hoofdtelefoon met luxe tot in de kleinste details.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins PI3 – exclusieve, draadloze in-ear hifi-hoofdtelefoon met een schitterend ontwerp en echt hifi-geluid

De Bowers & Wilkins PI3 is een exclusieve en geavanceerde in-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een uniek systeem met dubbele drivers en bi-amping voor een extra goed hifi-geluid. Zo kun je overal genieten van de kwaliteit van Bowers & Wilkins, onderweg of in de sportschool. De accu gaat tot wel 8 uur mee – genoeg voor twee marathons achter elkaar – en na 15 minuten opladen kan hij er weer 2 uur tegenaan.

Dankzij de finish van zachte siliconen en rubber voelt de PI3 als een natuurlijk verlengstuk van je gehoorgang. Door de ergonomische pasvorm blijven de oordopjes goed zitten – ook bij topsnelheden! Een uitstekende microfoon garandeert kristalheldere oproepen en je kunt alles aansturen met de handige drukknoppen op de nekkabel. De oordopjes zijn magnetisch, dus je kunt ze aan elkaar klikken en de hoofdtelefoon comfortabel en veilig om je nek dragen wanneer je niet naar muziek luistert.

Bowers & Wilkins PI3 is verkrijgbaar in het grijs (Grey), goud (Gold) of blauw (Blue).

Geavanceerde Bluetooth met Dual Mode Bowers & Wilkins is de eerste fabrikant die de nieuwe aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset gebruikt. Hiermee krijg je beter draadloos geluid, een lager energieverbruik en minder vertraging tussen geluid en beeld, zodat je de PI3 ook kunt gebruiken om video’s te bekijken.

Wat ook heel fijn is, is dat de PI3 verbinding kan maken met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd (Dual Mode), waardoor je razendsnel kunt omschakelen van het ene apparaat naar het andere, bijvoorbeeld als je telefoon gaat terwijl je een film op je tablet kijkt. Heel handig als je bijvoorbeeld in de trein zit en geen zin hebt om te rommelen met je apparaten.

Je kunt hem ook aansluiten op je computer via USB. Via USB krijg je ongecomprimeerd, digitaal geluid met CD-kwaliteit, zonder dat je hoeft te investeren in een aparte D/A-converter.

Dual Hybrid-drivers met bi-amping voor een schitterend geluid De PI3 is voorzien van een uniek systeem met twee drivers – een technologische revolutie van Bowers & Wilkins. Elk oordopje is voorzien van een dynamische full-tone-driver en een ‘balanced armature’-driver. Het bijzondere aan de PI3 is dat elke driver zijn eigen versterker heeft, zodat ze allemaal op hun eigen, optimale volume werken. En met vier versterkerkanalen kan Bowers & Wilkins het geluid optimaliseren voor een schitterende weergave in het volledige frequentiebereik. Een geavanceerde constructie dus, waar Bowers & Wilkins meteen patent op heeft aangevraagd

Accessoires voor de Bowers & Wilkins PI3

Technische specificaties

Frequentiebereik10-30.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieOpen
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, aptX HD )

Aanbevolen producten