Skip to content
Bang & Olufsen
Draadloze in-ear koptelefoon (set)

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

€ 279,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

100% draadloos sporten. Deze koptelefoon heeft een accuduur van wel 30 uur en je kunt hem draadloos opladen met het slimme oplaadetui.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&O Beoplay E8 Sport – in-ear True Wireless-koptelefoon met geniale touchbediening, lange accuduur en goed geluid voor tijdens het sporten

 • Lange accuduur (7 uur / 30 uur via oplaadetui)
 • Bluetooth 5.1 (incl. AAC en aptX)
 • Stofbescherming en waterdicht (IP57)
 • 4 geïntegreerde microfoons voor telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Slim oplaadetui met draadloos opladen

De Beoplay E8 Sport is een exclusieve, 100% draadloze in-ear True Wireless-koptelefoon voor mensen met een actieve levensstijl. Hij heeft een overtuigend geluid, indrukwekkende accuduur en intuïtieve touchinterface om je muziek, telefoongesprekken en voice-control te regelen, zonder de hele tijd je smartphone te hoeven vasthouden.

De Beoplay E8 Sport zit perfect en comfortabel in je oor tijdens het trainen. Hij is water-, zweet- en stofbestendig – als je tenminste niet urenlang op de bodem van een zwembad doorbrengt. Via de speciale Beoplay-app kun je in vier stappen kiezen hoeveel van de omgevingsgeluiden je door wilt laten.

Met de nieuwe oorvinnen heeft hij een onovertroffen pasvorm en als de dopjes eenmaal goed in je oor zitten, krijg je een indrukwekkend goed geluid. Dankzij de vier geïntegreerde microfoons klinken je telefoongesprekken helderder dan ooit.

Deze Beoplay E8 Sport heeft Bluetooth 5.1, een extreem lange accuduur en een nóg stabielere draadloze verbinding. Hij ondersteunt ook AAC en aptX, voor de allerbeste geluidskwaliteit van Apple- en Android-telefoons.

Slim en draadloos opladen

De Beoplay E8 Sport wordt geleverd met een mooi oplaadetui dat ook bedoeld is voor actieve en sportieve mensen. De oordopjes zitten in het etui vast met magneten, zodat ze er niet uit vallen of loszitten als je het etui openmaakt.

Je kunt dit etui draadloos opladen met een Qi-oplader, die je misschien al hebt voor bij je smartphone. Of je koopt er één – zo duur zijn die dingen niet. Leg het etui op het oplaadplaatje en de accu wordt automatisch opgeladen. Of je gebruikt gewoon de bijgeleverde USB-kabel.

Deze koptelefoon werkt 7 uur zonder te hoeven opladen, en met de 23 extra uren van het oplaadetui kun je de hele dag van de E8 Sport genieten. De oordopjes en het etui kunnen ook tegelijkertijd opladen, zodat je in één keer 30 uur afspeeltijd erbij krijgt. En het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt.

De Beoplay E8 Sport is verkrijgbaar in de kleuren Black (zwart) of Oxygen Blue (blauw). Inclusief slim oplaadetui met draadloos opladen.

Geavanceerde draadloze technologie met supersimpele bediening

De oordopjes communiceren met elkaar door middel van magnetische inductie (NFMI, Near Field Magnetic Induction) en dus is het geluid nooit ‘uit sync’ – iets waarvan sommige Bluetooth-koptelefoons nog weleens last hebben.

De NFMI-technologie stuurt het geluid van het ene oordopje via een magnetisch veld door naar het andere oordopje. Zo kan het master-oordopje het geluid dus zonder kwaliteitsverlies doorsturen naar het slave-oordopje. Bij de Beoplay E8 Sport is het rechteroordopje de master-eenheid, dus dat kun je ook apart gebruiken – of je nu naar muziek luistert of een telefoongesprek voert.

En je regelt alles met je smartphone of de touchfunctie op de oordopjes. Heel simpel en gebruiksvriendelijk als je de bewegingen eenmaal doorhebt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Bijzonder geschikt voor sportief gebruik
 • Extreem lange accuduur voor een True Wireless-koptelefoon (7 uur / 30 uur via oplaadetui)
 • Bluetooth 5.1, incl. aptX
 • Eenvoudige en intuïtieve touchbediening op elk oordopje
 • Perfect draagcomfort
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen
 • 4 geïntegreerde microfoons voor telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Weerbestendig oplaadetui
 • Mogelijkheid voor draadloos opladen (Qi-oplader apart verkrijgbaar)

Tegens

 • Geen ANC (noise-cancellation)

Video's over de Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Accessoires voor de Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingNee
Frequentiebereik20-20000 Hz
Gevoeligheid107 dB
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC, SBC )
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten

Elite 85t
Jabra Elite 85t
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229,99 / Set