Skip to content
Comply
Schuimdopjes (set)

Comply Sport Pro SmartCore

€ 22,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Beter geluid tijdens het sporten. Deze universele oordopjes van Comply-schuim laten verkeersgeluiden door en blijven je hele work-out goed zitten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Comply Sport Pro Smartcore – de perfecte upgrade voor je in-ear hoofdtelefoon

De Sport Pro Smartcore zijn losse oordopjes die je kunt gebruiken als vervanging van de rubberen of siliconen oordopjes die standaard bij je in-ear hoofdtelefoon worden geleverd. Ze zijn gemaakt van het unieke Comply-traagschuim en vormen zich perfect naar je gehoorgang. Dit betekent dat:


• ze niet uitvallen, ook niet bij intensieve bewegingen

• je meer bas hoort

• je langer kunt luisteren zonder dat je oren moe of geïrriteerd raken

• je geen last hebt van omgevingsgeluiden, maar nog wel het verkeer kunt horen

• er geen stof en vuil in je oordopjes komen, dankzij het geïntegreerde filter.


Met de Sport Pro Smartcore weet je zeker dat je in-ear hoofdtelefoon tijdens het sporten optimaal klinkt, welk model je ook hebt. Ze zijn namelijk voorzien van een rubberen binnenkant die zich heel flexibel aanpast aan het formaat van jouw hoofdtelefoon.

De COMPLY tips worden geleverd in sets van 3 paar. (Dezelfde maat)

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 

Comply-schuim – uniek materiaal met eindeloos veel voordelen De technologie achter het Comply-schuim dateert uit de jaren 1980, toen een groep wetenschappers bij 3M, onder leiding van de biochemicus Bob Oliveira, het basisprincipe achter dit materiaal ontdekte. In 1990 kocht Oliveira de rechten op deze technologie en begon hij zijn eigen bedrijf: Hearing Components.

Na jarenlang onderzoek ontwikkelde zijn team het Comply-materiaal, dat echt perfect is voor oordopjes. Het bedrijf heeft ook een speciale afdeling die producten voor bijvoorbeeld de politie en het leger produceert. Een bewijs te meer dat Comply niet zomaar een stukje rubber is; het is een hightech materiaal dat precies en perfect doet wat het moet doen.

Let op! Voor dit product geldt een uitzondering op het herroeppingsrecht. Wegens hygiënische redenen kan dit product bij verbroken verzegeling niet meer worden geretourneerd. Is de verzegeling niet verbroken, dan mag dit product gewoon retour. 


Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,02
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)13
Gewicht verpakking (kg)0,02
Breedte verpakking (cm)12

Recensies


4.3
3 recensies
5
1
4
2
3
1
2
1
1
0