Skip to content

AudioQuestWind (RCA)Signaalkabel (set)

Hyperexclusieve signaalkabel voor ambitieuze high-end systemen. Geleiders van zuiver, massief zilver. Verkrijgbaar met RCA en XLR.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Wind – exclusieve signaalkabel voor high-end installaties

De Wind is een zeer exclusieve signaalkabel met geleiders van massief PSS-zilver (Perfect-Surface Silver) in plaats van het PSC+-koper van de Earth – een hoogwaardige en kostbare materiaalkeuze. Deze kabel laat niets aan het toeval over en je kunt er zeker van zijn dat hij geweldig klinkt, ook bij erg ambitieuze installaties.

Je kunt de Wind bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een high-end systeem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een high-end DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De geleiders van het drievoudig gebalanceerde ontwerp zijn gemaakt van massief PSS-zilver (Perfect-Surface Silver) – een hoogwaardige en kostbare materiaalkeuze. De AirTube-isolatie van FEP (Fluoro-Polymer) creëert de optimale elektrische omstandigheden voor de PSS-geleiders.

Zeslaagse NDS-isolatie tegen RF-straling, 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System), stekkers van extra zuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

De AudioQuest Wind is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa