Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel (set)

AudioQuest William Tell BASS (Spade)

€ 2.699,00set
Levertijd 3-4 weken
Luidsprekerkabel voor bi-wiring met ZERO full-range luidsprekerkabels. Voor de perfecte overdracht van bas- en middentonen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest William Tell BASS – compromisloze luidsprekerkabel voor bi-wiring met William Tell ZERO

  • Aangepaste ZERO-geometrie voor perfecte overdracht van bas-/middentonen in bi-wire-/tri-wire-installaties.
  • Geleiders van massief PSC+- en LGC-koper
  • Exclusieve stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) en koolstofgebaseerde NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
  • Op bestelling verkrijgbaar in alle mogelijke lengtes en configuraties
De William Tell BASS is een erg geavanceerde luidsprekerkabel die speciaal is ontwikkeld voor bi-wire-/tri-wire-installaties met een bijbehorende William Tell ZERO voor het tweetersignaal. Omdat de BASS alleen bas- en middentonen hoeft door te sturen, kon de geometrie en materiaalkeuze wat eenvoudiger – de signaaloverdracht is en blijft optimaal, maar hij is wel een stuk goedkoper.

Let op: de William Tell BASS is alleen voor dit specifieke doel geschikt. Hij werkt niet als full-range kabel.

De William Tell BASS is standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker). Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.
William Tell uit de AudioQuest Folk Hero-serie – high-end kabels voor exclusieve installaties De William Tell-kabels zijn afkomstig uit de Folk Hero-serie van AudioQuest – een reeks vereenvoudigde versies van de Mythical Creatures-topserie. De techniek is en blijft hetzelfde, maar de geleiders en afmetingen zijn wat bescheidener. Hierdoor zijn de kabels iets compacter en gemakkelijker te hanteren. En de prijs is ook enigszins beter verteerbaar. Deze serie is dus een uitstekende keuze voor compactere high-end luidsprekers, bijvoorbeeld de kleinere modellen uit de 800-serie van Bowers & Wilkins.

De William Tell is bovendien voorzien van het unieke 72V DBS-systeem (Dielectric Bias System) van AudioQuest. DBS creëert een elektrostatisch veld dat de isolatie ‘verzadigt’, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. Tegelijkertijd elimineert het NDS-systeem (Noise-Dissipation System) radiofrequente ruis uit de omgeving (gsm-masten, Bluetooth enz.) waardoor de meest kwetsbare details in het muzieksignaal intact blijven. De DBS-accu is uitgerust met een RF Trap voor radiofrequente ruis – een technologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de exclusieve Niagara-netfilters.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa