Skip to content
AudioQuest Thunder High-Current Stroomkabel

AudioQuestThunder High-CurrentStroomkabel

Goede stroomkabel voor high-end componenten. 72V DBS-systeem en extreem dikke geleiders van massief PSC- en Solid LGC-koper. Lengte vanaf 1 meter.
stuk€ 1.036,50
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 26 februari 2023
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Thunder High-Current – goede stroomkabel voor high-end componenten

De Thunder High-Current is een goede stroomkabel die het geluid uit high-end componenten net dat beetje meer definitie en details geeft. Je kunt hem gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De geleiders van massief PSC- en Solid LGC-koper (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper) hebben een dikte van wel 11 AWG. Het 72V DBS-systeem vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgen PSC- en Solid LGC-koper voor een perfecte signaaloverdracht. En als je nóg minder weerstand wilt, dan kun je eens kijken naar de exclusievere Tornado-serie met geleiders van PSC en PSC+ (Perfect-Surface Copper / Perfect-Surface Copper+).

Zuivere stroom met een Niagara-netstroomfilter Je kunt de Thunder High-Current ook gebruiken voor de compromisloze Niagara 5000- en Niagara 7000-netfilters. Let er echter wel op dat je dan een speciale versie van de Hurricane nodig hebt, met een 20A-stekker. Neem contact op met HiFi Klubben als je hulp nodig hebt of om te bestellen.

De Thunder High-Current is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Overtuigende geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Extreem dikke geleiders (3 x 11 AWG)
  • Geleiders van massief PSC- en Solid LGC-koper (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Technische specificaties

AWG11
Geleideroppervlak4,17 mm2