Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel (set)

AudioQuest Rocket 33 Single-Wire

€ 1.049,00set
Levertijd 3-4 weken
  -
Verwen je installatie met deze serieuze en elegante luidsprekerkabel – en haal het maximale uit je muziek!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Rocket 33 – mooie luidsprekerkabel voor middelzware installaties

  • Robuuste 14 AWG-geleiders (2,03 mm2) van ultrazuiver LGC-koper (Long Grain Copper) en PSC-koper (Perfect-Surface Copper)
  • Isolatie van polyetheen
  • Mooi en compact ontwerp
  • Exclusieve stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper
  • Verkrijgbaar in alle mogelijke lengtes en configuraties
De Rocket 33 is een mooie, compacte en interieurvriendelijke luidsprekerkabel met massieve geleiders van ultrazuiver LGC-koper (Long Grain Copper) en PSC-koper (Perfect-Surface Copper). Het oppervlak van dit speciale metaal is extreem zuiver en gelijkmatig. En omdat het signaal voornamelijk langs het oppervlak loopt, krijg je een extreem goede signaaloverdracht. Kortom, een mooie luidsprekerkabel voor middelzware installaties.

De AudioQuest Rocket 33-luidsprekerkabel is standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker) of bi-wire (2 x banaanstekker > 4 x banaanstekker). Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.
AudioQuest Rocket – geavanceerde technologie voor ambitieuze installaties
De Rocket is een mooie en geavanceerde serie luidsprekerkabels van AudioQuest. Hiermee haal je het maximale uit je luidsprekers, zelfs als je een echt ambitieus systeem hebt. Ze hebben een erg compact en elegant ontwerp voor deze kwaliteitsklasse en alle drie de modellen zijn voorzien van kwaliteitskoper in een liggende 8-vorm, omgeven door een elegante kabelkous. De Rocket-serie is de perfecte aanvulling op zeer goede installaties, zonder dat het een vermogen kost.

ROCKET 33: Basismodel, uitstekende kwaliteitskabel met een mooi ontwerp. De geleiders zijn gemaakt van een mix van LGC-koper (Long-Grain Copper) en PSC-koper (Perfect-Surface Copper) voor een optimale signaaloverdracht. Welke configuratie je ook kiest, je krijgt altijd de exclusieve, verzilverde banaan- of vorkstekker van AudioQuest.

ROCKET 44: De Rocket 44 is een klasse beter dan de Rocket 33. De geleiders zijn nu gemaakt van PSC- en PSC+-koper (Perfect-Surface Copper) en ze zijn ook wat dikker (14 AWG/2,63 mm2). Met deze specificaties voldoet de Rocket 44 aan de eisen van een set erg goede hifi-luidsprekers.

ROCKET 88: Het topmodel met geleiders van zuiver PSC+-koper en het unieke 72V DBS-systeem (Dielectric Bias System) van AudioQuest. DBS creëert een elektrostatisch veld dat de isolatie ‘verzadigt’, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. Hierdoor krijgen je luidsprekers een nog zuiverder signaal, waardoor je kunt genieten van een mooi en gedetailleerd geluidsbeeld op een indrukwekkend ‘zwarte’ achtergrond.

Speciaal op maat gemaakt
De Rocket-kabels worden geleverd in bijna alle denkbare configuraties, voor zowel single-wire als bi-wire. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland, en de geleiders worden zo verdeeld dat ze perfect passen bij jouw installatie. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten.

Vergeet niet dat de Rocket 33 en Rocket 44 ook verkrijgbaar zijn per strekkende meter, zonder stekkers. Dit kan handig zijn als je een nieuw systeem wilt installeren, en je kunt er natuurlijk wat geld mee besparen. Je moet dan wel leven zonder de mooie kabelkous en de exclusieve, verzilverde stekkers van AudioQuest. Een kant-en-klare kabel is niet veel duurder, en in de meeste gevallen adviseren we je dan ook om deze te kopen.

Let op: Hi-Fi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

AWG14
Geleideroppervlak2,08 mm2

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0