Skip to content

AudioQuestRobin Hood ZERO (Spade)Luidsprekerkabel (set)

Erg geavanceerde luidsprekerkabel die de allerbeste kwaliteit uit je high-end installatie haalt. Andere configuraties zijn mogelijk.
set€ 2.899,00
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 2 juli 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Robin Hood ZERO – geavanceerde luidsprekerkabel voor ambitieuze high-end installaties

De Robin Hood ZERO is een erg solide, geavanceerde luidsprekerkabel met ZERO-technologie en solidcore-geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Het oppervlak van dit metaal is zo extreem zuiver en gelijkmatig dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering. De Robin Hood-kabels zijn afkomstig uit de Folk Hero-serie van AudioQuest – een reeks vereenvoudigde versies van de Mythical Creatures-topserie. De techniek is en blijft hetzelfde, maar de geleiders en afmetingen zijn wat bescheidener. Hierdoor zijn de kabels iets compacter en gemakkelijker te hanteren.

En de prijs is ook enigszins beter verteerbaar. Deze serie is dus een uitstekende keuze voor compactere high-end luidsprekers, bijvoorbeeld de kleinere modellen uit de 800-serie van Bowers & Wilkins of de EPICON-serie van DALI. De grotere modellen uit de lagere series – dus de 700-serie en RUBICON – zijn ook heel geschikt. En als je iets meer wilt uitgeven, dan is de wat dikkere William Tell-kabel een logische keuze.

Bi-wiring met ZERO en BASS De Robin Hood is ook verkrijgbaar in een speciale BASS-versie, speciaal voor bassignalen en middentonen in een bi-wire-installatie. Deze kabel is wat eenvoudiger dan de ZERO. Daarbij is deze kabel ook alleen voor dit specifieke doel geschikt.

De Robin Hood ZERO is standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker). Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Highlights

  • ZERO-technologie voor lossless signaaloverdracht met perfecte dynamiek
  • Geleiders van massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
  • Exclusieve stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) en koolstofgebaseerde NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
  • Op bestelling verkrijgbaar in alle mogelijke lengtes en configuraties

Technische specificaties

Kabellengte (m)4,5