Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel (set)

AudioQuest Robin Hood BASS (Banana)

€ 2.499,00set
Levertijd 3-4 weken
Luidsprekerkabel voor bi-wiring met ZERO full-range luidsprekerkabels. Voor de perfecte overdracht van bas- en middentonen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Robin Hood BASS – geavanceerde luidsprekerkabel voor bi-wiring met Robin Hood ZERO

  • Aangepaste ZERO-geometrie voor perfecte overdracht van bas-/middentonen in bi-wire-/tri-wire-installaties.
  • Geleiders van massief PSC+-koper
  • Exclusieve stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) en koolstofgebaseerde NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
  • Op bestelling verkrijgbaar in alle mogelijke lengtes en configuraties
De Robin Hood BASS is een erg geavanceerde luidsprekerkabel die speciaal is ontwikkeld voor bi-wire-/tri-wire-installaties met een bijbehorende Robin Hood ZERO voor het tweetersignaal. Omdat de BASS alleen bas- en middentonen hoeft door te sturen, kon de geometrie en materiaalkeuze wat eenvoudiger.

Let op: de Robin Hood BASS is alleen voor dit specifieke doel geschikt. Hij werkt niet als full-range kabel.

De Robin Hood BASS is standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker). Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.
Robin Hood uit de AudioQuest Folk Hero-serie – high-end kabels voor exclusieve installaties De Robin Hood-kabels zijn afkomstig uit de Folk Hero-serie van AudioQuest – een reeks vereenvoudigde versies van de Mythical Creatures-topserie. De techniek is en blijft hetzelfde, maar de geleiders en afmetingen zijn wat bescheidener. Hierdoor zijn de kabels iets compacter en gemakkelijker te hanteren.

Deze serie is dus een uitstekende keuze voor compactere high-end luidsprekers, bijvoorbeeld de kleinere modellen uit de 800-serie van Bowers & Wilkins of de EPICON-serie van DALI. De grotere modellen uit de lagere series – dus de 700-serie en RUBICON – zijn ook heel geschikt. En als je iets meer wilt uitgeven, dan is de wat dikkere William Tell-kabel een logische keuze.

De Robin Hood is voorzien van het unieke 72V DBS-systeem (Dielectric Bias System) van AudioQuest. DBS creëert een elektrostatisch veld dat de isolatie ‘verzadigt’, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. Tegelijkertijd elimineert het NDS-systeem (Noise-Dissipation System) radiofrequente ruis uit de omgeving (gsm-masten, Bluetooth enz.), waardoor de meest kwetsbare details in het muzieksignaal intact blijven. De DBS-accu is uitgerust met een RF Trap voor radiofrequente ruis – een technologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de exclusieve Niagara-netfilters.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

KleurZwart
Kleur3.5 meter single-wire
Gewicht (kg)0
Hoogte verpakking (cm)0
Lengte verpakking (cm)0
Gewicht verpakking (kg)0
Breedte verpakking (cm)0