Skip to content
AudioQuest NRG Dragon Source Stroomkabel

AudioQuestNRG Dragon SourceStroomkabel

High-end stroomkabel voor de meest exclusieve beeld- en geluidsbronnen. 72V DBS-systeem en geleiders van PSC+-koper en PSS-zilver.
stuk€ 3.774,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 28 februari 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest NRG Dragon Source – high-end stroomkabel voor de meest exclusieve beeld- en geluidsbronnen

De NRG Dragon Source is een exclusieve, high-end stroomkabel die hoogwaardige componenten, zoals beeld- of geluidsbronnen, of een audiofiele voorversterker nóg meer definitie en detaillering kan geven.

De NRG Dragon Source is ontwikkeld voor high-end componenten met een gemiddeld energieverbruik. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een exclusieve voorversterker of draaitafel. Als je echter extreem veeleisende componenten, een high-end versterker of een Niagara-netfilter wilt voeden, dan is het beter om een dikkere Dragon-kabel te kiezen.

Extreme AudioQuest-oplossingen voor maximaal resultaat
De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. Maar vergeleken met de meer betaalbare series heeft de NRG Dragon Source ook een 72V DBS-systeem en krachtige geleiders van massief en kostbaar PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+) en PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS vermindert de invloed van het isolatiemateriaal en dankzij het ultragladde oppervlak zorgen PSC+ en PSS voor een onovertroffen signaaloverdracht.

De NRG Dragon is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Extreem lage weerstand voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Geoptimaliseerd voor broncomponenten
  • Geleiders van PSS (Perfect-Surface Silver) en massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric Bias System) met Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Technische specificaties

AWG16
Geleideroppervlak1,31 mm2