Skip to content

AudioQuestNiagara 7000Elektriciteitsfilter

Zuivere stroom = zuiver geluid! Dit compromislose netfilter laat zelfs de meest exclusieve high-end systemen beter klinken.
stuk€ 10.995,00
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 2 juli 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Niagara 7000 – het beste netfilter ter wereld?

De Niagara 7000 is het beste netfilter van AudioQuest en misschien wel het beste netfilter ter wereld. AudioQuest heeft echt alles op alles gezet om een volledig stabiele, ruisvrije stroomvoorziening te bieden voor alle apparaten. Je weet dan zeker dat je systeem optimaal presteert en krijgt een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

In tegenstelling tot de Niagara 5000 – op zich al een state-of-the-art apparaat – is de Niagara 7000 uitgerust met nog eens twee 10 kilo zware transformatoren op vier van de low-current uitgangen. Deze transformatoren zijn extreem effectief geïsoleerd tegen hoogfrequente ruis, bijvoorbeeld door middel van de gepatenteerde Dielectic Bias-technologie die AudioQuest ook gebruikt in zijn allerbeste kabels. Dit betekent dat je echt de allerbeste geluidskwaliteit uit de meest gevoelige componenten kunt halen.

Zuivere stroom = zuiver luisterplezier De Niagara 7000 zit boordevol technische oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren. Door verschillende oplossingen te combineren – en na eindeloos veel luistertests en vergelijkingen met toonaangevende concurrenten – heeft AudioQuest een gelijkmatige en effectieve reiniging weten te realiseren over een indrukwekkende bandbreedte van 21 octaven, zonder dat de stroomtoevoer naar exclusieve audio- en videocomponenten wordt gehinderd.

Vier uitgangen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende componenten – meestal versterkers en dergelijke. De enorme, interne stroomreserve zorgt ervoor dat er, bij de snelste en meest extreme pieken, tot wel 90A aan stroom kan worden afgegeven, wat waarschijnlijk veel meer is dan de geïntegreerde stroomreserve van je versterker. Op deze manier is een van de meest voorkomende bezwaren tegen netfilters weggenomen. De andere uitgangen zijn geoptimaliseerd voor een perfecte filtering van broncomponenten, waar zo’n gigantische stroomreserve niet nodig is.

De Niagara 7000 is de ultieme oplossing voor compromisloze muziek- en home-cinema-fans. En als je bedenkt hoeveel moeite het vaak kost om de allerkleinste details van een high-end systeem te finetunen, is dit misschien wel één van de slimste investeringen die je kunt doen. De Niagara 7000 optimaliseert namelijk je hele installatie!

De Niagara 7000 is verkrijgbaar in het zwart. Stroomkabel (20A) apart verkrijgbaar.

Technische specificaties

Breedte (cm)44,4
Breedte verpakking (cm)58
Diepte (cm)43,6
Gewicht (kg)37
Gewicht verpakking (kg)38
Hoogte (cm)13,3
Hoogte verpakking (cm)31
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)60