Skip to content
AudioQuest
Signaalkabel (set)

AudioQuest Mackenzie (RCA)

€ 231,00set
Levertijd 3-4 weken
  -
Geavanceerde signaalkabel voor iedereen die zijn installatie extra wil verwennen. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Mackenzie – geavanceerde signaalkabel voor serieuze installaties

De Mackenzie is een geavanceerde signaalkabel met geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Deze exclusieve koperkwaliteit heeft een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering.

Vergeleken met het goedkopere Red River-model krijg je ook een geavanceerdere, drielaagse versie van het NDS-systeem, en stekkers die gemaakt zijn van beter koper en die zelfs verzilverd zijn voor optimale geleiding (Hanging Silver).

Je kunt de Mackenzie bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een goed stereosysteem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede CD-speler of DAC naar een versterker te sturen. Of van/naar een RIAA-trap, voor het maximale geluid uit je draaitafel.

De AudioQuest Mackenzie is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je

Analoge signaalkabels uit de AudioQuest Rivers-serie – drie kabelseries voor drie niveaus Goede signaalkabels zijn essentieel voor het geluid dat uit je installatie komt. Want als je niet oplet, kun je hier namelijk de kleinste microdetails verliezen, waardoor het perfecte driedimensionale geluidsbeeld onmogelijk wordt. De verkeerde kabelkeuze kan ook de klankbalans beïnvloeden, zodat je bijvoorbeeld te veel of te weinig hoge tonen hoort. Neem een goede en passende signaalkabel op in je totale kostenplaatje als je een installatie koopt. Dan krijg je het best mogelijke geluid voor je geld.

De Rivers-serie bestaat uit analoge signaalkabels van topkwaliteit. Je krijgt een reeks geavanceerde technische oplossingen die eveneens gebruikt worden in de Elements-serie, maar dan voor een prijs die elke muziekliefhebber kan betalen. Alle Rivers-modellen zijn verkrijgbaar met RCA- of XLR-stekkers.

RED RIVER: Het instapmodel van de Rivers-serie. Een geavanceerde, drievoudig gebalanceerde kabel met kwaliteit tot in de kleinste details. De massieve geleiders van PSC-koper (Perfect-Surface Copper) klinken veel beter dan het OFC-koper dat onze concurrenten gebruiken. De kouddrukgelaste stekkers hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

MACKENZIE: Hetzelfde principe als Red River, maar de geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+) hebben een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, zelfs zonder verzilvering. Je krijgt ook een geavanceerdere, drielaagse versie van het NDS-systeem, en stekkers die gemaakt zijn van beter koper en die zelfs verzilverd zijn voor optimale geleiding (Hanging Silver).

YUKON: Deze geavanceerde kabel lijkt op het Water-model uit de exclusieve Elements-serie. Het grootste verschil is dat hij niet is voorzien van het actieve 72V DBS-systeem, en dat de NDS-isolatie iets minder uitgebreid is. Maar de geleiders zijn nog steeds gemaakt van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Tegelijkertijd gebruikt de AirTube-technologie lucht om de optimale dielektrische eigenschappen rond de geleiders te creëren. Een signaalkabel voor serieuze installaties.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa

Recensies


5.0
3 recensies
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0