Skip to content

AudioQuestIrish RedSubwooferkabel

Mooie subwooferkabel met geavanceerde features en een mooie finish. Goede allrounder. Verkrijgbaar van 2 tot 20 meter lang.
stuk€ 319,00
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 3 april 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Irish Red – mooie subwooferkabel met geavanceerde technologie

De Irish Red is een mooie, maar zeer goed betaalbare subwooferkabel boordevol geavanceerde details. De massieve geleiders van zuurstofvrij LGC-koper zijn bekleed met een laagje zilver, waar het grootste deel van het signaal doorheen loopt. Zo kan AudioQuest gebruikmaken van de uitstekende geleidende eigenschappen van zilver, voor de fractie van de prijs van een zuivere zilverkabel.

De robuuste stekkers van koper hebben vergulde contactoppervlakken. De kabel is aan de stekker vastgemaakt met behulp van kouddruklassen, waardoor warmte en andersoortige materialen het contactpunt niet verontreinigen. De geavanceerde NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt het signaal tegen RF-straling van buitenaf.

En tot slot ziet de Irish Red er dankzij zijn mooie finish veel beter uit dan een goedkope, merkloze kabel. Dat is natuurlijk ook wat waard. De perfecte kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen.

De AudioQuest Irish Red is verkrijgbaar van 2 tot 20 meter lang.

*Opmerking: De AudioQuest Irish Red is alleen verkrijgbaar in de getoonde gewoven afwerking in lengtes tot 5 meter. Kabels langer dan 5 meter worden geleverd met afwerking in zwart/rood gestreepte kunstof.

Highlights

  • Massieve verzilverde geleiders
  • Robuuste, kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Symmetrische, coaxiale geleidergeometrie
  • Isolatie van polyetheen
  • Verkrijgbaar tot 20 meter lang

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa