Skip to content
AudioQuest
Signaalkabel

AudioQuest Golden Gate

€ 459,00stuk
Levertijd 3-4 weken
  -
Mooie, compacte signaalkabel met het linker- en rechterkanaal in één buitenkabel. Elegante oplossing met mooie technologie en uitstekende prestaties.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Golden Gate – goede, compacte en elegante signaalkabel

  • Compact en elegant ontwerp met L-/R-kabels in één buitenkabel
  • Geleiders van massief PSC-koper (Perfect-Surface Copper)
  • Kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Vergulde contactoppervlakken
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
De Golden Gate is een mooie analoge signaalkabel met een compact ontwerp en buitengewoon goed geluid voor weinig geld. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp vereenvoudigt en waardoor er minder materiaal nodig is.

Het geld dat hiermee wordt bespaard, is geïnvesteerd in massieve geleiders van PSC-koper (Perfect-Surface Copper), dat een ultraglad, gepolijst oppervlak heeft. Dit zorgt voor optimale signaaloverdracht op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

Je kunt de Golden Gate bijvoorbeeld gebruiken om het muzieksignaal van een CD-speler, D/A-converter of draaitafel door te sturen naar je versterker. Dankzij het compacte en elegante ontwerp is de Golden Gate bijzonder geschikt voor plaatsen waar je kabels niet mogen opvallen, bijv. als je installatie volledig zichtbaar op een plank aan de muur staat.

De AudioQuest Golden Gate is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest analoge signaalkabel – een oplossing voor ieder niveau Goede signaalkabels zijn essentieel voor het geluid dat uit je installatie komt. Want als je niet oplet, kun je hier namelijk de kleinste microdetails verliezen, waardoor het perfecte driedimensionale geluidsbeeld onmogelijk wordt. De verkeerde kabelkeuze kan ook de klankbalans beïnvloeden, zodat je bijvoorbeeld te veel of te weinig hoge tonen hoort. Neem een goede en passende signaalkabel op in je totale kostenplaatje als je een installatie koopt. Dan krijg je het best mogelijke geluid voor je geld.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires voor de AudioQuest Golden Gate

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa

Recensies


4.7
25 recensies
5
21
4
2
3
1
2
1
1
0