Skip to content

AudioQuestGolden GateMini-jack-kabel

Mooie, compacte signaalkabel met stevige mini-jack pluggen. Elegante oplossing met mooie technologie en uitstekende prestaties.
5,0 meter
stuk€ 219,00
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 16 april 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Golden Gate – goede, compacte en elegante mini-jack signaalkabel

De Golden Gate is een mooie analoge signaalkabel met een compact ontwerp en buitengewoon goed geluid voor weinig geld. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp vereenvoudigt en waardoor er minder materiaal nodig is.

Het geld dat hiermee wordt bespaard, is geïnvesteerd in massieve geleiders van PSC-koper (Perfect-Surface Copper), dat een ultraglad, gepolijst oppervlak heeft. Dit zorgt voor optimale signaaloverdracht op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

Je kunt de Golden Gate bijvoorbeeld gebruiken om het muzieksignaal van een tablet, smartphone, PC of laptop door te sturen naar je versterker, portable speaker of autoradio. Dankzij het compacte en elegante ontwerp is de Golden Gate bijzonder geschikt voor plaatsen waar je kabels niet mogen opvallen, bijv. als je installatie volledig zichtbaar op een plank aan de muur staat.

De AudioQuest Golden Gate is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Highlights

  • Compact en elegant ontwerp met L-/R-kabels in één buitenkabel
  • Geleiders van massief PSC-koper (Perfect-Surface Copper)
  • Kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Vergulde contactoppervlakken
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System)

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)16
Gewicht (kg)0,26
Gewicht verpakking (kg)0,26
Hoogte verpakking (cm)5
KleurRood
Kleur5,0 meter
Lengte verpakking (cm)21