Skip to content
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Forest

€ 59,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Solide en elegante HDMI-kabel. Veel beter dan goedkope merkloze kabels. Verkrijgbaar van 0,6 tot 20 meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Forest– mooie HDMI-kabel van topkwaliteit

  • Massieve LGC-geleiders verzilverd met 0,5% zilver
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Stekkers van zuiver koper
  • High Speed-gecertificeerd tot 10 meter lengte
  • Ondersteunt Ethernet en Audio Return Channel
De Forest is een betaalbare en solide HDMI-kabel met optimale bescherming tegen vervorming en gegevensfouten, ook voor HD- en 4K-systemen. 

Deze elegante kabel heeft geleiders van hoogwaardig, LGC-koper (Long-Grain Copper) met 0,5% zilver.

LGC-koper heeft betere elektrische eigenschappen dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. De vergulde stekkers zijn ook gemaakt van zuiver koper. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

Verkrijgbaar van 0,6 tot 20 meter. Neem contact op met HiFi Klubben als je een langere kabel nodig hebt.

* Opmerking: De AudioQuest Forest is alleen beschikbaar in de weergegeven afwerking in lengtes tot 4 meter. Kabels langer dan 4 meter hebben een witte afwerking. 

HDMI-kabels van AudioQuest– vier verschillende kabels voor vier verschillende functies HDMI-kabels moeten de stroom aan geluid- en beeldgegevens van bijv. je Blu-ray-speler doorgeven aan je TV, projector of home cinema-receiver. Met een betere HDMI-kabel krijg je niet automatisch beter beeld en geluid, maar de eisen die aan de kabel worden gesteld nemen wel toe naarmate er meer gegevens overgedragen moeten worden, of naarmate de kabel langer is.

Op dit moment is af en toe al te merken dat HD-signalen (1080p) niet 100% zuiver zijn of wegvallen als de kabel het signaal niet goed doorstuurt, bijv. vanwege slechte stekkers of slechte isolatie. En naarmate 4K steeds toegankelijker wordt, zullen de eisen die gesteld worden aan HDMI-kabels enorm toenemen vanwege de gigantische hoeveelheden gegevens die doorgegeven moeten worden. Met een goede HDMI-kabel levert je systeem een optimale geluids- en beeldkwaliteit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervorming en gegevensfouten.

AudioQuest heeft vier verschillende series HDMI-kabels ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

FOREST: Budgetserie, een goede kabel voor de laagst mogelijke prijs. De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig, verzilverd LGC-koper (Long-Grain Copper), dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. De vergulde stekkers zijn ook gemaakt van zuiver koper. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

CINNAMON: Net als de Forest is de Cinnamon voorzien van verzilverde LGC-geleiders (1,25%) die beschikken over uitstekende elektrische eigenschappen op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. De perfecte kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen.

CHOCOLATE: De Chocolate gebruikt in principe dezelfde technologie als de Forest en Cinnamon, maar heeft geleiders die verzilverd zijn met twee keer zoveel zilver (2,5%). Dit zorgt voor een nog betere signaaloverdracht.

CARBON: Exclusieve HDMI-kabel voor iedereen die alleen de best mogelijke signaaloverdracht wil, ook voor 4K-systemen. De massieve geleiders zijn verzilverd met wel 5% zilver. De Carbon is bovendien voorzien van de unieke NDS-isolatie (Noise Dissipation System) die je digitale gegevens beschermt tegen RF-straling. De contactoppervlakken zijn direct op het koper verzilverd, voor optimale geleiding (Direct Silver). Een kabel voor intensief gebruik, nu en op het moment dat 4K echt overal verkrijgbaar is.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Compatibel met EthernetJa