Skip to content

AudioQuestFire (XLR)Signaalkabel (set)

Compromisloze signaalkabel voor loodzware high-end systemen. Verkrijgbaar met RCA en XLR.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Fire – compromisloze signaalkabel voor loodzware high-end systemen

De Fire is een compromisloze signaalkabel die perfect past bij loodzware kwaliteitssystemen, bijv. om een aparte voor- en eindversterker met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een high-end DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De geleiders van het drievoudig gebalanceerde ontwerp zijn gemaakt van massief PSS-zilver (Perfect-Surface Silver) – een hoogwaardige en kostbare materiaalkeuze. De AirTube-isolatie van FEP (Fluoro-Polymer) heeft een grotere doorsnede dan de Wind-modellen, zodat de geleider nog minder contact maakt met de isolatie. En dus is de invloed van de isolatie op de geleider nog kleiner.

Achtlaagse NDS-isolatie tegen RF-straling, 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System), prachtige stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

De AudioQuest Fire is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa