Skip to content

AudioQuestEarth (XLR)Signaalkabel (set)

Exclusieve en geavanceerde signaalkabel voor high-end installaties. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Earth – exclusieve signaalkabel voor high-end installaties

De Earth is een exclusieve signaalkabel met geleiders van ultrazuiver PSC+-koper. De AirTube-isolatie is gemaakt van FEP (Fluoro-Polymer) met een minimale opname van elektrische energie. Daarbij is FEP bijzonder stevig, zodat de geleiders in de buis vrijwel uitsluitend in contact komen met het isolatiemateriaal, lucht.

Je kunt de Earth bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een high-end systeem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De NDS-isolatie en de stekkers zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de Water. Zeslaagse NDS-isolatie tegen RF-straling, 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System), stekkers van extra zuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

De AudioQuest Earth is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Technische specificaties

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa