Skip to content
AudioQuest
Signaalkabel (set)

AudioQuest Earth (RCA)

€ 1.199,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusieve en geavanceerde signaalkabel voor high-end installaties. Geleiders van ultrazuiver PSC+-koper, verkrijgbaar met RCA en XLR.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Earth – exclusieve signaalkabel voor high-end installaties

De Earth is een exclusieve signaalkabel met geleiders van ultrazuiver PSC+-koper. De AirTube-isolatie is gemaakt van FEP (Fluoro-Polymer) met een minimale opname van elektrische energie. Daarbij is FEP bijzonder stevig, zodat de geleiders in de buis vrijwel uitsluitend in contact komen met het isolatiemateriaal, lucht.

Je kunt de Earth bijvoorbeeld gebruiken om de aparte voor- en eindversterker van een high-end systeem met elkaar te verbinden. Of het is een uitstekende manier om het signaal van een goede DAC naar een RIAA-trap te sturen, of andersom.

De NDS-isolatie en de stekkers zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de Water. Zeslaagse NDS-isolatie tegen RF-straling, 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System), stekkers van extra zuiver, verzilverd koper (Hanging Silver) en nog veel, veel meer.

De AudioQuest Earth is verkrijgbaar in verschillende lengtes en met RCA- of XLR-aansluitingen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest Elements analoge signaalkabels – vijf kabelseries voor vijf niveaus Goede signaalkabels zijn essentieel voor een echte high-end installatie. Want als je niet oplet, kun je hier namelijk de kleinste microdetails verliezen, waardoor het perfecte driedimensionale geluidsbeeld onmogelijk wordt. De verkeerde kabelkeuze kan ook de klankbalans beïnvloeden en het perfecte neutrale geluid, waar je al zoveel in geïnvesteerd hebt, verpesten.

De vijf modellen van de Elements-serie bevatten alleen kabeltechnologie van topniveau. Ze beginnen bij uitstekend en gaan door tot ongekende en compromisloze high-end kwaliteit die het geluid van zelfs de allerbeste installaties verbetert. Alle Elements-modellen zijn verkrijgbaar met RCA- of XLR-stekkers.

WATER: Het instapmodel van de exclusieve Elements-serie. Een erg geavanceerde drievoudig gebalanceerde kabel die, net als de duurdere modellen, gebruikmaakt van het unieke 72V DBS-systeem (Dielectic Bias System) van AudioQuest. DBS creëert een elektrostatisch veld dat de isolatie ‘verzadigt’, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. De geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect Surface Copper+) hebben een oppervlak dat zo extreem zuiver en gelijkmatig is dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering.

De Water is ook voorzien van AirTube-isolatie. Dit houdt in dat de afzonderlijke geleiders omgeven worden door een buis van polyetheen, waarbij gebruik is gemaakt van de uitstekende eigenschappen die lucht heeft als elektrisch isolatiemateriaal. De NDS-isolatie (Noise Dissipation System) bestaat uit zes lagen en beschermt het signaal tegen RF-straling van buitenaf.

EARTH: Hetzelfde principe als de Water, maar de AirTube-isolatie is gemaakt van FEP (Fluoro-Polymer) met een minimale opname van elektrische energie. Daarbij is FEP bijzonder stevig, zodat de geleiders in de buis vrijwel uitsluitend in contact komen met het isolatiemateriaal, lucht. De NDS-isolatie en de stekkers zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de Water.

WIND: Een exclusieve kabel met geleiders van massief PSS-zilver (Perfect-Surface Silver) in plaats van het PSC+-koper van de Earth – een hoogwaardige en kostbare materiaalkeuze. Deze kabel laat niets aan het toeval over en je kunt er zeker van zijn dat hij geweldig klinkt, ook bij erg ambitieuze installaties.

FIRE: Dit is een serieuze, compromisloze kabel. Hij heeft dezelfde PSS-geleiders als de Wind, maar dan nog beter geïsoleerd. De NDS-isolatie bestaat uit acht lagen en de doorsnede van de AirTube-isolatie is nog groter, zodat er nog meer lucht rond de geleiders zit. De stekkers zijn van het hoogwaardige WEL-type en zijn gemaakt van ultrazuiver, verzilverd koper.

WILD BLUE YONDER: Hetzelfde principe als de Fire, maar de FEP AirTube-isolatie heeft een 32% grotere doorsnede, zodat de PSS-geleiders hun werk onder optimale omstandigheden kunnen doen. Compromisloze high-end technologie voor iedereen die zijn luisterplezier niet laat beperken door zijn kabels! RCA- of XLR-stekkers.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa