Skip to content
AudioQuest
Optische kabel

AudioQuest Diamond

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Diamond is een exclusieve geavanceerde optische kabel die bestaat uit 300 afzonderlijke optische geleiders. Deze constructie zorgt voor ultralage spreiding van het lichtsignaal en minimale vervorming. Echt een kabel voor ware audiofielen!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AUDIOQUEST DIAMOND OPTICAL – EXCLUSIEVE OPTISCHE KABEL VOOR AUDIOFIELE INSTALLATIES

  • Exclusieve optische vezel met 300 afzonderlijke geleiders en een ultralage lichtspreiding
  • Vrijwel geen jitter-vervorming
  • Nauwkeurig gepolijste uiteinden
  • Robuust en elegant ontwerp
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter
De Diamond is een geavanceerde optische kabel van AudioQuest. De geleider bestaat uit 300 ultradunne optische vezels, waardoor deze constructie het LED-signaal in de kabel veel nauwkeuriger kan sturen.

De lage lichtspreiding zorgt ervoor dat het digitale signaal vrijwel niet ‘uitgesmeerd’ wordt en voorkomt dus vervorming. Je kunt er dus op vertrouwen dat zelfs de allerkleinste details 100% intact doorkomen. Een exclusieve kabel voor ware audiofielen.

De Vodka is de perfecte keuze voor iedereen met een goede installatie die digitale signaaloverdracht gebruikt tussen een draadloze muziekstreamer (bijv. Sonos, HEOS of Blu-ray) en een versterker/receiver. Of voor een CD-speler die is aangesloten op een externe DAC of een versterker met digitale ingangen.

In tegenstelling tot digitale coaxkabels die elektrische impulsen geleiden, geeft een optische kabel een LED-signaal door. Het voordeel hiervan is dat het signaal geen last heeft van invloeden van buitenaf en dat er geen aardlussen kunnen ontstaan, zoals bij coaxkabels.

De AudioQuest Diamond is verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)16
Gewicht (kg)0,14
Gewicht verpakking (kg)0,14
Hoogte verpakking (cm)3,5
Kleur0.75 meter
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)21