Skip to content
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest Cinnamon Lightning

€ 129,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De perfecte Lightning USB-kabel voor optimaal digitaal geluid. Verzilverde geleiders en topkwaliteit tot in de kleinste details.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AUDIOQUEST CINNAMON – SERIEUZELightning USB-KABEL VOOR SERIEUZE INSTALLATIES

  • LGC-geleiders verzilverd met 1,25% zilver
  • Vergulde contactoppervlakken
  • Stekkers van zuiver koper
  • Robuuste constructie
  • Mooi rood/zwart ontwerp
De Cinnamon is een goede en solide USB-kabel die digitale signalen beschermt tegen externe straling, bijv. als je muziek op de computer afspeelt via USB. De massieve geleiders van LGC-koper zijn verzilverd met 1,25% zilver, een exclusief detail dat ervoor zorgt dat al je digitale gegevens 100% intact blijven.

De solide metalen stekkers hebben een verguld contactoppervlak. De perfecte USB-kabel voor iedereen die zijn installatie wat extra wil verwennen.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,15 tot 3 meter. 

USB-kabels van AudioQuest– vier verschillende kabels voor vier verschillende functies USB-kabels worden gebruikt om digitale geluidssignalen vanaf een PC of Mac door te geven aan een externe D/A-converter (DAC) of een versterker met digitale ingangen. Met een hoge-resolutiemuziekbestand (evt. 24-bit HD-formaat) en een goede USB-kabel kun je een geluidskwaliteit krijgen die vergelijkbaar is met de beste CD-spelers die er verkrijgbaar zijn.

Het grootste probleem met USB-kabels is dat er voorkomen moet worden dat het signaal ‘uitgesmeerd’ wordt en dat er vervorming in de digitale tijdbasis ontstaat, ook wel jitter-ruis genoemd. Jitter is een ramp voor de allerkleinste details in je muziek en dus ook voor een luchtige, driedimensionale weergave.

Het ontwerp van de USB-kabels van AudioQuest minimaliseert de vervorming over een enorme bandbreedte, zodat je kunt genieten van optimale geluidskwaliteit. AudioQuest heeft vier verschillende series USB-kabels ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

PEARL: De best betaalbare AudioQuest-serie. Een solide, elegante USB-kabel. De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig, verzilverd LGC-koper (Long-Grain Copper), dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. Ook de vergulde stekkers zijn gemaakt van zuiver koper.

FOREST: Prijsvriendelijke serie, een solide en elegante kabel voor de laagst mogelijke prijs. De Forest lijkt erg op de Pearl-serie, maar hij heeft verzilverde LGC-geleiders voor een nog betere signaaloverdracht. Een mooie kabel voor budgetinstallaties.

CINNAMON: Net als de Forest is de Cinnamon voorzien van een verzilverde LGC-geleider (1,25%) die beschikt over uitstekende elektrische eigenschappen op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. Een mooie USB-kabel met uitstekende prestaties.

CARBON: De Carbon is een serieuze USB-kabel met geavanceerde details en serieuze prestaties. De LGC-geleiders bevatten vier keer zoveel zilver als de beter betaalbare Cinnamon-serie. De Carbon heeft verzilverde stekkers (Direct Silver) en is voorzien van het unieke NDS-systeem, wat het signaal beschermt tegen externe, hoogfrequente straling. Een kabel voor intensief gebruik.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

KleurRood
Kleur3,0 meter
Gewicht (kg)0,18
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)21
Gewicht verpakking (kg)0,18
Breedte verpakking (cm)15,5