Skip to content
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cherry Cola

€ 1.099,00stuk
Levertijd 3-4 weken
Exclusieve en actieve HDMI-kabel voor een stabiele en ruisvrije overdracht van 4K-signalen over langere afstanden.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Cherry Cola – actieve HDMI-kabel voor 4K en lange afstanden

  • Combinatie van HDMI/optische constructie
  • Heel geschikt voor de overdracht van 4K-signalen over langere afstanden
  • Ondersteunt 18 Gbps tot 30 meter (4K)
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System) elimineert RF-ruis
  • Stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
De Cherry Cola is een exclusieve HDMI-kabel voor de overdracht van Full-HD- en 4K-signalen over grote afstanden, bijvoorbeeld van een beeldbron naar de projector in een grote kamer. De geleiders zelf zijn gemaakt van hoogwaardige optische vezels die bijna immuun zijn voor externe ruis en dus heel geschikt zijn voor lange afstanden.

In de HDMI-stekker die je aansluit op de beeldbron zit een actieve converter die het HDMI-signaal omzet in een optisch signaal. En aan de andere kant wordt het signaal weer teruggezet naar HDMI, waardoor je het kunt aansluiten op je projector. De stroom is afkomstig uit de HDMI-poorten, zodat je alleen maar de kabel in de goede richting hoeft aan te sluiten – dat is alles. Voor de rest werkt hij als een heel normale HDMI-kabel.

Maximale bescherming tegen ruis en fouten De exclusieve NDS-isolatie (Noise-Dissipation System) van AudioQuest beschermt het signaal tegen externe RF-ruis. En voor het optimale contact zijn alle contactoppervlakken van de stekkers direct op het koper verzilverd. Met andere woorden; de Cherry Cola biedt optimale bescherming tegen vervorming en gegevensfouten, zeker als je 4K-signalen over een grote afstand wilt versturen.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

 

Technische specificaties

Compatibel met EthernetJa
Compatibel met ARCJa
Noise-Dissipation SystemJa
DirectioneelJa
UL-CMP/FT-6-gecertificeerdJa