Skip to content
AudioQuest
AES/EBU-kabel

AudioQuest Carbon

€ 289,00stuk
Van € 319,00Bespaar € 30,00
Levertijd 3-4 weken
  -
Serieuze, geavanceerde AES/EBU-kabel voor een storingsvrije overdracht van alle digitale signalen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Carbon – serieuze AES/EBU-kabel voor serieuze installaties

  • Exclusieve LGC-geleiders van koper, verzilverd met 5% zilver
  • Vijflaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt tegen RF-straling
  • Dubbele isolatie met folie en kopergaas
  • Verzilverde contactoppervlakken (Hanging Silver)
  • XLR-stekkers van zuiver koper
De Carbon is een serieuze AES/EBU-kabel met geavanceerde details en uitstekende prestaties. De massieve LGC-geleider is steviger dan die van de meer betaalbare Cinnamon-serie en bevat wel 5% zilver.

Een vijflaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen externe RF-straling. De robuuste metalen stekkers hebben verzilverde contactoppervlakken voor optimale geleiding (Hanging Silver). Een schitterende AES/EBU-kabel voor intensief gebruik.

De AudioQuest Carbon is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

AES/EBU-kabels van AudioQuest – drie kabelseries voor drie niveaus Digitale AES/EBU-kabels zijn gemaakt volgens de professionele AES/EBU-standaard voor gebalanceerde digitale signaaloverdracht. Deze speciale kabel wordt voornamelijk gebruikt voor digitale high-end installaties (bijv. van Lyngdorf, NAD of Cambridge).

Een goede AES/EBU-kabel is zo gemaakt dat hij een stabiele en nauwkeurige impedantie van 110 ohm heeft. Daarnaast heeft hij een erg grote bandbreedte, minimaal signaalverlies en maximale isolatie tegen externe elektromagnetische straling, hoe lang hij ook is.

AudioQuest heeft drie verschillende series AES/EBU-kabels ontwikkeld, van goedkopere modellen tot extreme high-end. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak, budget en installatie.

CINNAMON: Een solide en mooie AES/EBU-kabel met een geleider van hoogwaardig LGC-koper (Long-Grain Copper). LGC-koper heeft betere elektrische eigenschappen dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten. De verzilverde geleider (1,25%) beschikt over uitstekende elektrische eigenschappen op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. Een mooie kabel met uitstekende prestaties.

CARBON: De Carbon is een serieuze AES/EBU-kabel met geavanceerde details en serieuze prestaties. De massieve LGC-geleider is steviger en bevat vier keer zoveel zilver als de beter betaalbare Cinnamon-serie. De Carbon heeft verzilverde XLR-stekkers (Hanging Silver) en is voorzien van een geavanceerde versie van het NDS-systeem, wat het signaal beschermt tegen externe, hoogfrequente straling. Een kabel voor intensief gebruik.

COFFEE: Dit is een serieuze, audiofiele kabel, voorzien van het unieke DBS-systeem. Dit systeem verzadigt de isolatie met een spanning van 72 volt, zodat deze geen energie van het signaal zelf meer kan opnemen. De massieve geleider is verzilverd met wel 10% zilver en de zevenlaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen RF-straling. Compromisloze technologie voor iedereen die zijn luisterplezier niet wil laten bederven door zijn kabels.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

AWG24