Skip to content

AudioQuestBoxerSubwooferkabel

Geavanceerde subwooferkabel voor serieuze installaties. De allerbeste technologieën van AudioQuest voor een heel behoorlijke prijs. 2 tot 20 meter. 
stuk€ 299,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 21 april 2023

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Boxer – geavanceerde subwooferkabel voor serieuze installaties

De Boxer is een geavanceerde subwooferkabel voor serieuze stereosystemen en home cinema’s. Het is de best betaalbare AudioQuest-kabel met de exclusieve AirTube-isolatie, waarbij lucht wordt gebruikt als elektrisch isolatiemateriaal. Hij heeft ook verzilverde contactoppervlakken voor optimale geleiding.

De massieve geleiders van het dubbelgebalanceerde ontwerp zijn verzilverd met 1,25% zilver, waardoor het geleidend vermogen behoorlijk toeneemt. Omdat het signaal voornamelijk over het geleideroppervlak loopt, kom je op deze manier heel behoorlijk in de buurt van de prestaties van een 100% zilveren kabel, zonder dat de kabel onbetaalbaar wordt. De NDS-isolatie (Noise Dissipation System) bestaat uit drie lagen koolstofvezel en beschermt het signaal tegen RF-straling van buitenaf. Een uitstekende keuze voor middeldure installaties.

De AudioQuest Boxer is verkrijgbaar van 2 tot 20 meter lang.

*Opmerking: De AudioQuest Boxer is verkrijgbaar met gewoven afwerking in zwart/rode stof in lengtes tot 5 meter. Kabels langer dan 5 meter worden geleverd met afwerking in zwart/rood gestreept kunstof.

Highlights

  • AirTube-isolatie
  • Geleiders verzilverd met 1,25% zilver
  • Robuuste stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
  • Dubbelgebalanceerde geleidergeometrie
  • Verkrijgbaar tot 20 meter lang

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa