Skip to content
Argon Audio
Mini-jack-kabel

Argon Audio White Edition MJ1

€ 14,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Betaalbare mini-jack-naar-mini-jack-kabel voor smartphone, TV enzovoorts. Heel handig en flexibel!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon White Edition MJ1 - voordelige en efficiënte stereo mini-jack naar mini-jack kabel

White Edition MJ1 is een laag geprijsde en efficiënte stereo mini-jack naar mini-jack kabel. Je kunt deze bijvoorbeeld. gebruiken om het geluid over te dragen van je iPod, mobiele telefoon, PC etc. naar een mini-jack-ingang van een audiosysteem of een set actieve luidsprekers. Je kunt ook analoge audio van de hoofdtelefoonuitgang van je flatscreen-tv weergeven, of muziek afspelen via een optionele mini-jack-ingang op je autoradio.

White Edition MJ1 is zeer flexibel en makkelijk in het gebruik, en de connectoren hebben vergulde contacten voor een optimale signaaloverdracht, ook op de lange termijn.

White Edition MJ1 is verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De kabeltjes van dropveterkwaliteit die je normaal gesproken bij je apparatuur geleverd krijgt, zijn eigenlijk alleen maar geschikt om te controleren of het systeem werkt of niet. De connectoren en geleiders zijn van inferieure kwaliteit, en je verliest zowel detail als dynamiek, wat hoorbaar is zelfs in een eenvoudige installatie uit de budget klasse.

Als je een beetje extra geld spendeert voor een set goede kabels, dan krijg je de maximale geluidskwaliteit die je installatie kan halen. En met betrekking tot investeringen is het de beste upgrade die je eventueel kunt maken.

Argon - vier series kabels voor vier behoeften Argons kabels zijn er in vier series, die vier verschillende prijzen en kwaliteitsniveaus weerspiegelen. Alle series zijn ontworpen om je maximale waar voor je geld te geven, dus je hoeft alleen maar de Argon kabel te selecteren die overeenkomt met de kwaliteit van je installatie.

WIT: Budget-serie, die je een redelijke kabeloplossing geeft tegen de laagst mogelijke prijs. Je krijgt een kwaliteit die ruim uitsteekt boven de door de fabrikanten geleverde kabels van dropveter. Voor de luidsprekers krijg je een echt Hi-Fi alternatief voor het gewone netsnoer, dat niet voor dit doel ontworpen is.

ROOD: Hier is meer gedaan om alle details uit de muziek te krijgen, maar nog steeds voor een zeer redelijke prijs. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste modellen uitgerust met een solide metalen plug, die er zowel beter uitziet en robuuster is dan een kunststof connector. Andere voordelen zijn een betere afscherming en een meer geavanceerde isolatie.

BLAUW: Hoge kwaliteit kabels die het beste halen uit een goed systeem. Je krijgt hier bijvoorbeeld een nog betere afscherming, geavanceerde geometrie, dikkere geleiders en een nog betere steker. Dit is een serie voor degenen die zich willen laten verwennen en je installatie een beetje extrate gebruiken len geven.

BLACK: Topkwaliteit serie met veel aantrekkelijke en audiofiele oplossingen. Hier krijg je onder andere verzilverde geleiders, rhodium-plated connectoren en een drievoudige afscherming. Een kabel van de Black Series kan voldoen aan het niveau van de meest hoogwaardige installaties en je hoeft normaal gesproken niet naar andere oplossingen tye zoeken als je een uitgesproken high-end systeem hebt of een bijzondere noodzaak ziet om het geluid van je systeem te fine-tunen.

Technische specificaties

KleurWit
Kleur2,0 meter
Gewicht (kg)0,11
Hoogte verpakking (cm)24
Lengte verpakking (cm)15,5
Gewicht verpakking (kg)0,11
Breedte verpakking (cm)3