Skip to content
Argon Audio
Platenspeler onderhoud

Argon Audio Vinyl Kit 2

€ 79,00stuk
  -
Verwen je draaitafel, naald en platen met serieuze accessoires. Alles wat je als vinylfreak maar nodig hebt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vinyl Kit 2 draaitafelkit – essentiële accessoires voor echte vinylfreaks

Deze kit heeft alles wat je maar nodig hebt om goed voor je platen en naalden te zorgen.

De BR2 is een mooie, effectieve en zachte platenborstel met ultradunne haartjes van koolstofvezel die doordringen tot diep in de groeven, maar geen statische elektriciteit opwekken die stof kan aantrekken. Het stof wordt opgevangen door een kussen van fluweel.

De Stylus BR1 is een kleine, elegante reinigingsborstel om stof en vuil te verwijderen van je pick-upnaald. Je hoeft alleen maar even met de korte, soepele koolstofvezelhaartjes langs de naald te vegen, en de volgende plaat die je opzet klinkt weer helemaal top!

Record Clean 1 is een milde, maar effectieve reinigingsvloeistof die stof, vuil en vingerafdrukken verwijdert. En in het deksel zit ook een zachte, pluisvrije doek.

De Alignment 1 is een protractor; een tool die je helpt om elementen heel nauwkeurig af te stellen. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de naald precies in de goede hoek op de groeven staat, zodat alles echt perfect klinkt.

De Leather Mat 1 is een platenmat van echt leer die statische elektriciteit vermindert, resonanties dempt en stof tegenhoudt. Een mooi alternatief voor een platenmat van bijvoorbeeld kurk, vilt of rubber.

Accessoires voor de Argon Audio Vinyl Kit 2

Recensies


4.8
15 recensies
5
12
4
3
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten