Skip to content
Argon Audio
Draaitafel

Argon Audio TT-4

€ 649,00stuk
Matzwarte lak
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 11 augustus 2024
  -
EISA-award-winnende kwaliteitsplatenspeler die alle kwaliteiten van je vinyl weergeeft. Speelklaar met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker en Ortofon 2M Red-element.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio TT-4 – serieuze EISA-winnende hifi-draaitafel met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker en Ortofon 2M Red-element

 • Uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor directe aansluiting op alle installaties
 • 8,8” toonarm van koolstofvezel/aluminium met aparte elementbehuizing
 • Eenvoudige en solide constructie
 • Wordt speelklaar geleverd met stofkap en element (Ortofon 2M Red)
 • Mooie afwerking van lak of echt houtfineer

De Argon Audio TT-4 is een serieuze hifi-draaitafel met geavanceerde technische oplossingen, een uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, resonantieloos chassis en een zwaar draaiplateau van aluminium. De TT-4 heeft snaaraandrijving en wordt handmatig bediend. Kortom, een betrouwbare oplossing die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt. Dit is topkwaliteit tot in de kleinste details, en als je zonder automatische functies kunt leven, zul je lang en goed moeten zoeken naar een beter alternatief voor deze prijs.

TT-4 heeft de begeerde EISA award 2022-2023 gewonnen als beste product in de categorie 'Best Value Turntable'. Je krijgt dus buitengewone kwaliteit voor je geld met deze practige platenspeler.

Kan worden aangesloten op elk systeem

Je kunt de TT-4 direct aansluiten op alle installaties, ook als ze geen speciale draaitafelingang hebben. Argon Audio heeft de geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker geoptimaliseerd met veel betere componenten dan je normaal gesproken in deze prijsklasse ziet. Je hoeft dus alleen maar te kijken naar een aparte RIAA-/phono-voorversterker als je heel kritisch bent of ‘all-in’ wilt gaan met een low-output Moving Coil-element. In dat geval kun je de TT-4 aansluiten zonder de geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker te gebruiken. Een handig detail, waarmee de TT-4 een slimme investering is.

Direct speelklaar, en hoe!

De TT-4 wordt speelklaar geleverd met een uitstekend Ortofon 2M Red-element, waardoor je meteen aan de slag kunt. Als de naald versleten is, kun je hem gewoon vervangen zonder dat je een nieuw element hoeft te kopen (bijv. uit de nog betere Ortofon Blue-serie). Je kunt de toonarm ook upgraden en vervangen door een exclusiever model met een nog exclusiever element. En als je hulp nodig hebt – wij staan voor je klaar!

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

De Argon Audio TT-4 is verkrijgbaar met een mooie afwerking van lak of echt houtfineer. Inclusief stofkap en RCA-kabel.

Meer dan genoeg mogelijkheden

De Argon Audio TT-4 is een uitstekende draaitafel met serieuze technische oplossingen. Je kunt de dwarsdrukcompensatie en snelheid bijvoorbeeld met een draaiknop instellen, wat bij veel andere modellen niet kan. Daardoor hoef je het draaiplateau niet op te tillen om de snaar handmatig te verplaatsen als je een singletje wilt luisteren.

Hij heeft een hoogwaardige en nieuwe toonarm, zodat je kunt kiezen uit veel verschillende elementen. Je kunt het voorgemonteerde element dus altijd upgraden voor een betere oplossing. Dankzij het gepatenteerde ATS-systeem (Anisotropic Torsion Stabilizer) is de arm extra stabiel, waardoor hij bijzonder geschikt is voor een hoogwaardig element.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor directe aansluiting op alle installaties (kan uitgeschakeld worden)
 • Schitterend hifi-geluid
 • Eenvoudige en solide constructie
 • Zwaar draaiplateau van aluminium
 • 8,8”-toonarm van koolstofvezel/aluminium met aparte elementbehuizing
 • ATS (Anisotropic Torsion Stabilizer)
 • Knoppen om de snelheid en dwarsdrukcompensatie in te stellen
 • Wordt speelklaar geleverd met stofkap en element (Ortofon 2M Red)
 • De naald van het bijgeleverde element kan apart vervangen worden

Tegens

 • Start en stopt niet automatisch
 • Geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker alleen voor MM-elementen
 • Geen USB-ingang of optische aansluiting

Reviews

Video's over de Argon Audio TT-4

Accessoires voor de Argon Audio TT-4

Technische specificaties

AutomatischNee
DriverSnaaraandrijving
Snelheid33, 45
Type elementMoving Magnet
ElementOrtofon 2M Red
RIAA-/phono-voorversterkerJa
Effectieve lengte toonarm8,8"
Effectieve massa toonarm16,2 g
Gewicht draaiplateau (kg)1,4 kg
Stofkap inbegrepenJa

Recensies


4.8
135 recensies
5
116
4
15
3
3
2
1
1
1

Aanbevolen producten