Skip to content
€ 18,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Genieten van de looks en voordelen van spikes, maar dan zonder je houten vloer te verpesten? Leg deze kleine tablets tussen spikes en ondergrond.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

De Argon Tablettes zijn kleine plaatjes die je tussen de spikes van je luidsprekers en de vloer kunt leggen. Ze zorgen voor een stabiele ondergrond, elimineren resonanties en voorkomen krassen en gaten in de vloer. Per 8 stuks verpakt.

Tablettes zijn kleine, maar stevige metalen plaatjes die je onder de spikes van luidsprekers kunt leggen. Zo krijg je alle voordelen van spikes, maar heb je geen last van gaten of krassen in de vloer.

Spikes worden meestal gebruikt om een stabiele koppeling tussen de luidspreker en vloer te krijgen. Zo voorkom je trillingen van de kast, waardoor de luidspreker een merkbaar strakkere en nauwkeurigere basweergave heeft. Ook de middentonen en hoge tonen klinken hierdoor een stuk beter. En spikes voorkomen ook dat de vloer mee begint te trillen, waardoor je minder last hebt van klagende onderburen.

De Argon Tablettes zitten per acht stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in het zwart.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,09
Hoogte verpakking (cm)1
Lengte verpakking (cm)24
Gewicht verpakking (kg)0,1
Breedte verpakking (cm)9

Recensies


4.8
12 recensies
5
10
4
2
3
0
2
0
1
0
Harold
Nederland
3 dagen geleden
Harold
Nederland
Klaus
Duitsland
4/8/2024

Het plaatsen van de 4 spikes precies in de openingen van de tabletten is een beetje moeilijk en nauwelijks mogelijk zonder de hulp van een 2e persoon.

Klaus
Duitsland
Øivind
Noorwegen
3/24/2024
Øivind
Noorwegen
Hasse
Zweden
3/24/2024
Hasse
Zweden
Chiel
Nederland
3/11/2024

laat ik nou allegisch zijn voor jullie dropjes

Chiel
Nederland