Skip to content
Argon Audio
Draadloze koptelefoon

Argon Audio SOUL2

€ 99,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bluetooth en echt hifi-geluid voor een absurd lage prijs. 25 uur draadloos naar muziek luisteren. Comfortabel en opvouwbaar ontwerp.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon audio SOUL2 – draadloze over-ear hoofdtelefoon met goed hifi-geluid, comfort en een speelduur van 25 uur

De SOUL2 is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met mooi hifi-geluid voor een fractie van de prijs die je mag neertellen voor andere hoofdtelefoons met dezelfde kwaliteit. Als je maximaal geluid voor je geld wilt, kunt leven zonder noise-cancellation (ANC) en genoegen neemt met een paar nauwsluitende oorkussens om je omgevingsgeluiden te dempen, dan is de SOUL2 een serieus alternatief voor veel andere modellen in deze categorie.

De SOUL heeft een stijlvol Deens ontwerp met zachte oorkussens, voor optimaal draagcomfort. En de oorschelpen hebben een geïntegreerde microfoon voor telefoongesprekken en knoppen om de muziek en het volume te regelen, zodat je niet de hele tijd in je zakken hoeft te graaien.

Hij heeft een speelduur van 25 uur, waardoor je dagenlang geen oplader nodig hebt – en als je dan toch zonder stroom komt te zitten, kun je gewoon verder luisteren met de bijgeleverde kabel. De SOUL2 heeft een opvouwbaar ontwerp dat bijna geen ruimte in beslag neemt en wordt geleverd met handig transportetui.

De SOUL2 ondersteunt Bluetooth aptX en AAC, voor perfect draadloos geluid via Android en iOS.

De Argon SOUL2 is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief audiokabel, USB-oplaadkabel en transportetui.

Accessoires voor de Argon Audio SOUL2

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingNee
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC )
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten