Skip to content
Argon Audio
USB-kabel

Argon Audio Red Edition

€ 45,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Solide en veelzijdige USB-kabel. Veel beter dan goedkope kabels van plastic. Lengte 1 tot 5 meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Red Edition USB – betaalbare en solide USB-kabel voor de digitale muziek op je computer

De Red Edition is een solide, veelzijdige en betaalbare USB-kabel die veel beter presteert dan goedkope budgetproducten die je vaak krijgt als je een nieuwe PC of hifi-systeem koopt. Je kunt hem gebruiken om het digitale geluid van je computer door te sturen naar bijv. een DAC.

De geleiders zijn gemaakt van ultrazuiver OFC-koper en de metalen stekkers hebben vergulde contactoppervlakken. Dit is een kwaliteitskabel die jarenlang meegaat, en hij kost zo weinig dat je volgend jaar gewoon weer op vakantie kunt.

De Argon Red Edition USB is verkrijgbaar van 1 tot 5 meter. 

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De dropveterkabels die je vaak bij hifi-producten krijgt zijn eigenlijk alleen bedoeld om te controleren of de installatie werkt of niet. De stekkers en geleiders zijn van belabberde kwaliteit, zodat alle details en dynamiek verloren gaan. En dat hoor je, ook op een budgetinstallatie.

Als je echter investeert in een paar goede kabels, krijg je een optimale geluidskwaliteit en haal je het maximale uit je installatie. En als je kijkt naar wat het kost, is dit waarschijnlijk de slimste upgrade die je kunt doen.

Argon – vier verschillende kabels voor vier verschillende functies De kabels van Argon zijn er in vier varianten, elk met een andere kwaliteit en een ander prijskaartje. Iedere serie geeft je maximale kwaliteit voor je geld, zodat je alleen maar de Argon-kabel hoeft te kiezen die past bij de kwaliteit van je versterker.

WHITE: Budgetserie, een slimme kabel voor de laagst mogelijke prijs. De kwaliteit van deze serie is veel beter dan die van de ‘dropveters’ die je standaard bij je installatie krijgt. De luidsprekerkabels uit deze serie zijn een uitstekend alternatief voor gewone stroomkabels, die niet eens bedoeld zijn om als luidsprekerkabels te worden gebruikt.

RED: Hier zijn de details beter uitgewerkt, maar de prijs is nog steeds goed te betalen. De meeste modellen hebben bijvoorbeeld robuuste metalen stekkers, die er beter uitzien en die steviger zijn dan stekkers van kunststof. Ook hebben ze een betere en meer geavanceerde isolatie.

BLUE: Kwaliteitskabels die het maximale uit je installatie halen. Ze hebben een nog betere isolatie, geavanceerde geometrie, dikkere geleiders en nog betere stekkers. De perfecte serie voor iedereen die zichzelf en zijn installatie extra wil verwennen.

BLACK: De topserie met schitterende, audiofiele oplossingen. Hij heeft onder andere verzilverde geleiders, stekkers met rhodium-coating en driedubbele isolatie. Een kabel uit de Black-serie past perfect bij alle serieuze installaties. Je hoeft alleen naar andere kabels te kijken als je een speciaal hifi-systeem hebt of het geluid uit je installatie speciaal wilt afstellen.

Technische specificaties

KleurWit
Kleur5,0 meter
Gewicht (kg)0,3
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)24
Gewicht verpakking (kg)0,3
Breedte verpakking (cm)15,5

Recensies


5.0
3 recensies
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0