Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO3I MK2

€ 279,00stuk
Wit
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Veelzijdige tafelradio met een indrukwekkende geluidskwaliteit en echte stereoluidsprekers. Met internetradio, DAB+, FM, Spotify Connect en Bluetooth!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO3i MK2 – veelzijdige tafelradio met geïntegreerde stereoluidsprekers, internetradio, DAB+/FM, Spotify Connect en Bluetooth-streaming vanaf een smartphone.

De RADIO3i MK2 is een veelzijdige tafelradio met internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ en FM. Hiermee kun je luisteren naar radiozenders van over de hele wereld en kiezen uit miljoenen nummers via je Spotify-app – en al je andere muziek kun je streamen met Bluetooth.

De geïntegreerde stereoluidsprekers hebben een mooi en vol geluid, en de heldere OLED-display geeft hem een exclusieve look. Je stuurt alles heel eenvoudig aan via de voorkant of met je smartphone-app.

Eindeloos veel radiozenders

Zodra de RADIO3i MK2 is ingesteld, kun je genieten van alle radiozenders in de hele wereld. Zodra je de radio aanzet, leest hij duizenden zenders automatisch in – of je kiest gewoon: Nederland, Amerika, Engeland, Duitsland of wat je maar wilt. Je vindt altijd wel een zender die jouw muziek draait. Natuurlijk kun je je favoriete zenders ook opslaan, zodat je ze heel eenvoudig weer terug kunt vinden.

Afgezien van de internetfunctionaliteit zijn het ontwerp en de features van de RADIO3i MK2 hetzelfde als bij de andere DAB/FM-radio's van Argon Audio. Je krijgt dus alles wat je van een goede tafelradio mag verwachten: een mooi ontwerp, mooie finish, goed geluid, een alarm met snooze-functie en de nieuwste en beste technologie.

NB: Om Spotify Connect te kunnen gebruiken heb je een Spotify Premium-account nodig.

Spotify Connect en Bluetooth – overal draadloze muziek De geïntegreerde Spotify Connect-functie van de RADIO3i MK2 is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Je gebruikt je smartphone als afstandsbediening voor de Spotify-functie van de radio, in plaats van de muziek via internet te streamen met je smartphone en vervolgens door te sturen naar de radio. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je muziek wordt niet onderbroken als je bijvoorbeeld gebeld wordt.

Dankzij die geïntegreerde Bluetooth-functie is de RADIO3i MK2 een echt universele radio. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om naar je favoriete radiozenders te luisteren, kun je in principe afspelen wat je wilt via je telefoon, dus ook streamingservices zoals Spotify, TIDAL, YouTube enz. Zo kun je deze DAB-radio ook gebruiken als draadloze Bluetooth-luidspreker op plaatsen waar je geen Wi-Fi hebt, bijvoorbeeld in je vakantiehuisje of op de camping.

Eenvoudige bediening en eindeloos veel mogelijkheden

Op de voorkant van de RADIO3i MK2 vind je een heldere en elegante OLED-display, de nodige knoppen en twee gloednieuwe fulltone-luidsprekers, voor een mooi en vol stereogeluid. Via de mini-jack-ingang kun je bijvoorbeeld je smartphone aansluiten via een kabel, om ervoor te zorgen dat de accu langer mee gaat. Of je sluit de RADIO3i MK2 aan op een stationaire installatie om in stijl te genieten van je muziek. En wil je even ongestoord met je hoofdtelefoon luisteren, dan kun je die er natuurlijk ook op aansluiten.

De beschikbare internet- en DAB-zenders worden heel snel ingelezen, en je zoekt naar zenders door middel van hun naam en niet op hun frequentie, die je toch altijd weer vergeet – erg handig! Je kunt je favoriete internet-, DAB- en FM-zenders opslaan (presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioText kun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functie ondersteunen.

Accessoires voor de Argon Audio RADIO3I MK2

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
Type radioDAB, FM, Internet radio

Recensies


4.6
38 recensies
5
27
4
6
3
5
2
0
1
0

Aanbevolen producten