Skip to content
Argon Audio RADIO3i Radio

Argon AudioRADIO3iRadio

Veelzijdige tafelradio met een indrukwekkende geluidskwaliteit en echte stereoluidsprekers. Met internetradio, DAB+, FM, Spotify Connect en Bluetooth!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO3i – veelzijdige tafelradio met geïntegreerde stereoluidsprekers, internetradio, DAB+/FM, Spotify Connect en Bluetooth-streaming vanaf een smartphone.

De RADIO3i is een veelzijdige tafelradio met internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ en FM. Hiermee kun je luisteren naar radiozenders van over de hele wereld en kiezen uit miljoenen nummers via je Spotify-app – en al je andere muziek kun je streamen met Bluetooth.

De geïntegreerde stereoluidsprekers hebben een mooi en vol geluid, en de heldere OLED-display geeft hem een exclusieve look. Je stuurt alles heel eenvoudig aan via de voorkant of met je smartphone-app.

Eindeloos veel radiozenders

Zodra de RADIO3i is ingesteld, kun je genieten van alle radiozenders in de hele wereld. Zodra je de radio aanzet, leest hij duizenden zenders automatisch in – of je kiest gewoon: Nederland, Amerika, Engeland, Duitsland of wat je maar wilt. Je vindt altijd wel een zender die jouw muziek draait. Natuurlijk kun je je favoriete zenders ook opslaan, zodat je ze heel eenvoudig weer terug kunt vinden.

Afgezien van de internetfunctionaliteit zijn het ontwerp en de features van de RADIO3i hetzelfde als bij de andere DAB/FM-radio's van Argon Audio. Je krijgt dus alles wat je van een goede tafelradio mag verwachten: een mooi ontwerp, mooie finish, goed geluid, een alarm met snooze-functie en de nieuwste en beste technologie.

NB: Om Spotify Connect te kunnen gebruiken heb je een Spotify Premium-account nodig.

De Argon RADIO3i is verkrijgbaar met een finish van witte lak, zwart essenhout of licht essenhout.

Testen van de Argon Audio RADIO3i

Meer afbeeldingen van de Argon Audio RADIO3i

Argon Audio RADIO3i Radio

Video's over de Argon Audio RADIO3i

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
Type radioDAB, FM, Internet radio

Accessoires voor de Argon Audio RADIO3i

Aanbevolen producten