Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO3

€ 269,00stuk
Licht Essenhout
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
Grote en mooie DAB-radio met extra goed stereogeluid. Geïntegreerde Bluetooth voor streaming via je smartphone.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO3 – veelzijdige radio met DAB+, FM, stereoluidsprekers en Bluetooth-streaming via smartphone

 • Geïntegreerde stereoluidsprekers
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone enz.
 • Zeer goede geluidskwaliteit voor een tafelradio
 • Elegante OLED-display met helderheidsfunctie
 • Eenvoudige bediening en hoofdtelefoonaansluiting

De RADIO3 is de grote en luxe versie van de populaire DAB-radio’s van Argon Audio. In tegenstelling tot de compactere modellen heeft de RADIO3 twee geïntegreerde stereoluidsprekers voor een groot en mooi geluidsbeeld. Ook beschikt hij over Bluetooth, zodat je heel eenvoudig je favoriete muziek kunt streamen vanaf je smartphone enz.

En dankzij die geïntegreerde Bluetooth-functie is de RADIO3 een echt universele radio. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om naar je favoriete radiozenders te luisteren, kun je in principe afspelen wat je wilt via je telefoon, dus ook streamingservices zoals Spotify, TIDAL, YouTube enz. Zo kun je deze tafelradio ook gebruiken als draadloze Bluetooth-luidspreker, en dat is absoluut een groot pluspunt om rekening mee te houden.

Een echt universele oplossing

Op de voorkant van de RADIO3 vind je een heldere en elegante OLED-display, de nodige knoppen en twee gloednieuwe fulltone-luidsprekers, voor een mooi en vol stereogeluid. Via de mini-jack-ingang kun je bijvoorbeeld je smartphone aansluiten via een kabel, om ervoor te zorgen dat je accu langer meegaat. Ook kun je hiermee de RADIO3 aansluiten op een stationaire installatie en in stijl genieten van DAB-radio. En wil je even ongestoord met je hoofdtelefoon luisteren, dan kun je die er natuurlijk ook op aansluiten.

Gemakkelijk te bedienen

De RADIO3 is supereenvoudig te bedienen. Druk op auto-tune en alle beschikbare DAB-zenders worden razendsnel ingelezen. Op de DAB-band zoek je naar zenders door middel van hun naam en niet op hun frequentie, die je toch altijd weer vergeet – erg handig! Je kunt je favoriete DAB- en FM-zenders opslaan (presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioText kun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functie ondersteunen.

Klokradio en alarm

Wil je lekker in slaap vallen en wakker worden met je favoriete muziek of het allerlaatste nieuws? Geen probleem – de RADIO3 maakt je wakker met radio of een alarmsignaal. Je kunt het alarm ook in de keuken gebruiken, zodat je precies weet wanneer je de kalkoen uit de oven moet halen. Je leest de tijd af op de duidelijke display, waarop je ook andere informatie kunt laten zien: programma’s, titel/artiest van het huidige nummer enz.

Argon Audio RADIO3 Radio

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geïntegreerde stereoluidsprekers
 • Streaming via Bluetooth
 • Zeer goede geluidskwaliteit voor een tafelradio
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Elegante OLED-display met 3 regels en helderheidsfunctie
 • Ondersteunt DAB en FM (incl. DAB+)
 • RDS/RadioText op FM
 • Aansluiting voor hoofdtelefoon/installatie en externe geluidsbron

Tegens

 • Niet zo compact als andere modellen
 • Geen internetradio of netwerkfunctionaliteit
 • Werkt niet op accu
 • Geen afstandsbediening

Accessoires voor de Argon Audio RADIO3

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
Type radioDAB, FM

Recensies


4.5
37 recensies
5
23
4
8
3
6
2
0
1
0
Håkan
Zweden
8/21/2023
Håkan
Zweden
Claus
Denemarken
8/3/2023

Nog een geweldig product van Argon, een radio die gewoon absoluut geweldig klinkt. Misschien een neiging om iets te veel bas te hebben, maar het kan gemakkelijk worden gereguleerd. Zeer eenvoudig te begrijpen en snelle installatie.

Claus
Denemarken
Jesper
Denemarken
7/12/2023

Het belangrijkste is dat het geluid echt goed is en de kast mooi is. Wat naar beneden trekt, is dat de tekst voor de afzonderlijke knoppen zowel licht als vergrootglas nodig heeft om te lezen. Autotune voor FM en DAB werkt snel en efficiënt; het kan echter MIX-FM niet vinden op DAB, maar misschien is het "een fout 40".

Jesper
Denemarken
Arne
Zweden
7/9/2023
Arne
Zweden
Luc
Nederland
7/7/2023

Alles perfect verlopen.

Luc
Nederland

Aanbevolen producten