Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO2i

€ 299,00stuk
Licht essenhout

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Veelzijdige tafelradio met een indrukwekkende geluidskwaliteit. Met internetradio, DAB+, FM, Spotify Connect en Bluetooth!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO2i – veelzijdige radio met goed geluid, internetradio, DAB+/FM, Spotify Connect en Bluetooth-streaming vanaf een smartphone

De RADIO2i is een veelzijdige tafelradio met internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ en FM. Hiermee kun je luisteren naar radiozenders van over de hele wereld en kiezen uit miljoenen nummers via je Spotify-app – en al je andere muziek kun je streamen met Bluetooth. Hij klinkt heel indrukwekkend voor een compacte tafelradio, en de heldere OLED-display geeft hem een exclusieve look. Je stuurt alles heel eenvoudig aan via de voorkant of met je smartphone-app.

Eindeloos veel radiozenders Zodra de RADIO2i is ingesteld, kun je genieten van alle radiozenders in de hele wereld. Zodra je de radio aanzet, leest hij duizenden zenders automatisch in – of je kiest gewoon: Nederland, Amerika, Engeland, Duitsland of wat je maar wilt. Je vindt altijd wel een zender die jouw muziek draait. Natuurlijk kun je je favoriete zenders ook opslaan, zodat je ze heel eenvoudig weer terug kunt vinden.

Afgezien van de internetfunctionaliteit zijn het ontwerp en de features van de RADIO2i hetzelfde als bij de andere DAB/FM-radio’s van Argon Audio. Je krijgt dus alles wat je van een goede tafelradio mag verwachten: een mooi ontwerp, mooie finish, goed geluid, een alarm met snooze-functie en de nieuwste en beste technologie.

NB: Om Spotify Connect te kunnen gebruiken heb je een Spotify Premium-account nodig.

Spotify Connect en Bluetooth – overal draadloze muziek

De geïntegreerde Spotify Connect-functie van de RADIO2i is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Je gebruikt je smartphone als afstandsbediening voor de Spotify-functie van de radio, in plaats van de muziek via internet te streamen met je smartphone en vervolgens door te sturen naar de radio. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je muziek wordt niet onderbroken als je bijvoorbeeld gebeld wordt.

Dankzij die geïntegreerde Bluetooth-functie is de RADIO2i een echt universele radio. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om naar je favoriete radiozenders te luisteren, kun je in principe afspelen wat je wilt via je telefoon, dus ook streamingservices zoals Spotify, TIDAL, YouTube enz. Zo kun je deze DAB-radio ook gebruiken als draadloze Bluetooth-luidspreker op plaatsen waar je geen Wi-Fi hebt, bijvoorbeeld in je vakantiehuisje of op de camping.

Eenvoudige bediening en eindeloos veel mogelijkheden. Op de voorkant van de RADIO2i vind je een heldere en elegante OLED-display, de nodige knoppen en twee gloednieuwe fulltone-luidsprekers met een mooi en vol geluid – zeker voor een compacte tafelradio. Via de mini-jack-ingang kun je bijvoorbeeld je smartphone aansluiten via een kabel, om ervoor te zorgen dat de accu langer meegaat. Of je sluit de RADIO2i aan op een stationaire installatie om in stijl te genieten van je muziek. En wil je even ongestoord met je hoofdtelefoon luisteren, dan kun je die er natuurlijk ook op aansluiten.

De beschikbare internet- en DAB-zenders worden heel snel ingelezen, en je zoekt naar zenders door middel van hun naam en niet op hun frequentie, die je toch altijd weer vergeet – erg handig! Je kunt je favoriete internet-, DAB- en FM-zenders opslaan (presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioText kun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functie ondersteunen.


Accessoires voor de Argon Audio RADIO2i

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerJa
Type radioDAB, DAB +, FM, Internet radio

Recensies


4.8
19 recensies
5
16
4
2
3
1
2
0
1
0
Fred
Zweden
6/7/2023
Fred
Zweden
Philipse
Nederland
5/4/2023

Prima internet radio zodat ik muziek kan luisteren zonder het geneuzel van een discjockeys en €100 afgeprijsd wat wil een mens nog meer

Philipse
Nederland
Rick
Nederland
4/22/2023
Rick
Nederland
Matt
Nederland
3/30/2023

Leuke radio "voor erbij" Inmiddels paar vertrekken met Argon DAB en zeer tevreden daarover

Matt
Nederland
Henk
Nederland
3/15/2023

Prima radio met goed geluid voor niet al te grote ruimten!

Henk
Nederland

Aanbevolen producten