Skip to content
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO1

€ 159,00stuk
Licht Essenhout
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Compacte, mooie en betaalbare DAB-radio met een verrassend goed geluid. Een heel handige oplossing, bijvoorbeeld voor muziek in de keuken.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon RADIO1 – compacte en elegante radio met DAB+, FM en goed geluid

De RADIO1 is de basisversie van de populaire DAB-radio’s van Argon Audio. Hij heeft een compact en elegant ontwerp, mooie OLED-display en een indrukwekkend geluid voor een heel betaalbare prijs.

Ook is hij voorzien van een klok-/alarmfunctie en mini-jack-aansluiting voor een smartphone of hoofdtelefoon. Kortom, een heel slimme tafelradio waar je de hele dag plezier van kunt hebben. Ideaal voor in de keuken, slaapkamer of andere plekken in je huis.

 

RADIO1 – basismodel met alles wat je nodig hebt

Op de voorkant van de RADIO1 vind je een heldere en elegante OLED-display, de nodige knoppen en twee gloednieuwe fulltone-luidsprekers, voor heel overtuigend geluid, zeker als je het vergelijkt met concurrerende producten in deze prijsklasse. Je kunt de mini-jack-ingang gebruiken om je smartphone aan te sluiten, of om de RADIO1 aan te sluiten op een stationaire installatie – zodat je in stijl kunt genieten van DAB-radio. En wil je even ongestoord met je hoofdtelefoon luisteren, dan kun je die er natuurlijk ook op aansluiten.

Gemakkelijk te bedienen

De RADIO1 is supereenvoudig te bedienen. Druk op auto-tune en alle beschikbare DAB-zenders worden razendsnel ingelezen. Op de DAB-band zoek je naar zenders door middel van hun naam en niet op hun frequentie, die je toch altijd weer vergeet – erg handig! Je kunt je favoriete DAB- en FM-zenders opslaan (presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioText kun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functie ondersteunen.

Klokradio en alarm

Wil je lekker in slaap vallen en wakker worden met je favoriete muziek of het allerlaatste nieuws? Geen probleem – de RADIO1 maakt je wakker met radio of een alarmsignaal. Je kunt het alarm ook in de keuken gebruiken, zodat je precies weet wanneer je de kalkoen uit de oven moet halen. Je leest de tijd af op de duidelijke display, waarop je ook andere informatie kunt laten zien: programma’s, titel/artiest van het huidige nummer enz

Accessoires voor de Argon Audio RADIO1

Technische specificaties

AfstandsbedieningNee
TimerNee
Type radioDAB, FM

Recensies


4.3
27 recensies
5
17
4
6
3
2
2
0
1
2

Aanbevolen producten