Skip to content
Argon Audio
Optische kabel

Argon Audio Classic Optical1

€ 70,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Stevige en solide optische kabel die je kunt gebruiken om een muziekstreamer, CD-speler enzovoort aan te sluiten op een serieuze installatie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Classic Optical1 – hoogwaardige optische kabel voor goede installaties

  • Geschikt voor ambitieuze installaties
  • Extra robuuste constructie
  • Ruisvrije digitale signaaloverdracht
  • Verkrijgbaar tot 10 meter lang
  • Elegante witte finish
De Classic Optical1 is een zeer solide optische kabel die het maximale uit je installatie haalt. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om het signaal van een CD-speler of muziekstreamer door te sturen naar je surroundreceiver of stereoversterker met optische audio-ingang.

De mooie en extra solide finish benadrukt dat dit een echt kwaliteitsproduct is dat perfect past bij serieuze installaties.

De Argon Classic Optical1 is verkrijgbaar met een lengte van 1, 2, 3, 5 en 10 meter.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De kabels die je vaak bij hifi-producten krijgt zijn eigenlijk alleen bedoeld om te controleren of de installatie werkt of niet. De stekkers en geleiders zijn van belabberde kwaliteit, waardoor alle details en dynamiek verloren gaan. En dat hoor je, ook op een budgetinstallatie.

Als je echter investeert in een paar goede kabels, krijg je een optimale geluidskwaliteit en haal je het maximale uit je installatie. En als je kijkt naar wat het kost, is dit waarschijnlijk de slimste upgrade die je kunt doen.

Technische specificaties

StekkerToslink

Recensies


4.9
21 recensies
5
19
4
2
3
1
2
0
1
0