Skip to content
Argon Audio
Mini-jack-kabel

Argon Audio Classic MJIN1

€ 18,00stuk
Van € 39,00Bespaar € 21,00

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Solide mini-jack-kabel – een uitstekende keuze voor budgetinstallaties Zuurstofvrij koper en extra korte stekkers met vergulde contactoppervlakken.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Classic MJIN1 – uitstekende stereo-mini-jack-naar-phono-kabel voor een slimme prijs

  • Een uitstekende keuze voor budgetinstallaties
  • Geleiders van 99,99% zuurstofvrij koper
  • Compacte stekkers met vergulde contactoppervlakken
  • Isolatie van zuurstofvrij-koperweefsel
  • Ook verkrijgbaar in extra kort formaat (minimaal 0,5 meter)
De Classic MJIN1 is een uitstekende en solide mini-jack-naar-phono-kabel die het geluid van je telefoon, computer enzovoort naar je installatie stuurt. Hij is heel flexibel en gemakkelijk in het gebruik. De stekkers hebben een verguld contactoppervlak, zodat ze jarenlang mee gaan. Ook zijn de stekkers extra kort, zodat je niet te veel ruimte nodig hebt achter je installatie.

De geleiders van de Classic MJIN1 zijn gemaakt van 99,99% zuurstofvrij koper en de kabel is geïsoleerd, waardoor externe ruis het geluidssignaal niet stoort. De mooie finish benadrukt dat dit een serieus kwaliteitsproduct is.

De Argon Classic MJIN1 is verkrijgbaar met een lengte tot wel 10 meter, zodat je hem makkelijk helemaal naar de andere uithoek van je kamer kunt leggen.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De kabels die je vaak bij hifi-producten krijgt zijn eigenlijk alleen bedoeld om te controleren of de installatie werkt of niet. De stekkers en geleiders zijn van belabberde kwaliteit, waardoor alle details en dynamiek verloren gaan. En dat hoor je, ook op een budgetinstallatie.

Als je echter investeert in een paar goede kabels, krijg je een optimale geluidskwaliteit en haal je het maximale uit je installatie. En als je kijkt naar wat het kost, is dit waarschijnlijk de slimste upgrade die je kunt doen.

Technische specificaties

KleurWit
Kleur5,0 meter
Gewicht (kg)0,18
Hoogte verpakking (cm)3
Lengte verpakking (cm)24
Gewicht verpakking (kg)0,19
Breedte verpakking (cm)12

Recensies


4.5
4 recensies
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0