Skip to content
Argon Audio
Banaanstekker (set)

Argon Audio Classic Banana 1

€ 32,00set
  -
Uitstekende banaanstekker om luidsprekerkabel aan te sluiten op luidsprekers en versterker. Verguld contactoppervlak, toegankelijke schroeven.Een set bevat 4 stuks

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Classic Banana 1 – zeer goede banaanstekker voor luidsprekerkabels met eenvoudige toegang tot schroeven

Banaanstekkers zijn een goede manier om luidsprekerkabels vast te maken aan je versterker- of luidsprekerterminals. Ze maken goed contact en zijn heel gemakkelijk weer los te maken, bijvoorbeeld als je je apparatuur wilt verplaatsen. De Argon Classic Banana 1 is een kwaliteitsoplossing met een slimme constructie die heel goed presteert.

Hij heeft een verguld contactoppervlak om te voorkomen dat de geleidende eigenschappen afnemen als gevolg van oxidatie. En de plastic huls voorkomt kortsluiting in de versterker, als je bijvoorbeeld pech hebt en een metalen voorwerp op de stekkers laat vallen. De stekker is open tot aan de schroeven, zodat je de kabels kunt vastschroeven zonder eerst een huls te verwijderen. De stekker is geschikt voor dunne en voor dikke kabels.

Let op: om ongelukken te voorkomen zijn de terminals van versterkers, receivers en luidsprekers meestal geblokkeerd met kleine plastic dopjes. Deze moet je eerst verwijderen met een schroevendraaier of een ander scherp voorwerp voordat je de banaanstekkers kunt aansluiten.

Accessoires voor de Argon Audio Classic Banana 1

Technische specificaties

KleurGoud
KleurZwart/Rood
Gewicht (kg)0,01
Hoogte verpakking (cm)0,1
Lengte verpakking (cm)5
Gewicht verpakking (kg)0,01
Breedte verpakking (cm)0,1

Recensies


5.0
7 recensies
5
7
4
1
3
1
2
1
1
0