Skip to content
€ 130,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
De BT3 is een D/A-converter en Bluetooth-zender/-ontvanger. Sluit hem aan op een draaitafel en luister naar je platen via een draadloze hoofdtelefoon.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon BT3 – D/A-converter en Bluetooth-zender/-ontvanger met eindeloos veel mogelijkheden

 • Geïntegreerde tweerichtings-Bluetooth met maximale kwaliteit (incl. aptX HD)
 • Bluetooth-ingang om draadloos muziek af te spelen, bijv. op je versterker
 • Bluetooth-uitgang om bijv. de muziek van een draaitafel door te sturen naar een draadloze hoofdtelefoon
 • Geïntegreerde D/A-converter (tot 24-bit/96kHz)
 • RCA- en optische in-/uitgang

De BT3 is een D/A-converter en Bluetooth-zender/-ontvanger ineen, zodat je bijvoorbeeld je installatie kunt upgraden met draadloze streaming vanaf de mobiele telefoon. Hij is helemaal niet duur en je kunt hem op eindeloos veel manieren gebruiken.

Als je bijvoorbeeld naar vinylplaten wilt luisteren met een draadloze hoofdtelefoon, dan is de BT3 de perfecte oplossing. Hij stuurt het geluid van elke draaitafel (met RIAA-/phono-voorversterker) door naar je draadloze hoofdtelefoon via Bluetooth. Je hebt dus helemaal geen aparte draadloze installatie meer nodig.

Maar je kunt de BT3 natuurlijk ook gebruiken om het geluid van de draaitafel af te spelen met een draadloze installatie die ergens anders in huis staat. Of om het geluid uit de TV door te sturen naar een draadloze hoofdtelefoon. Met de BT3 kun je eindeloos blijven combineren.

Draadloos muziek afspelen via smartphone, tablet en PC/Mac Met de BT3 kun je draadloze muziek afspelen op je hifi-installatie met een smartphone tablet of PC/Mac met Bluetooth. Zo kun je luisteren naar streamingservices en YouTube zonder te hoeven te investeren in een nieuwe installatie.

Topgeluid uit de TV met geïntegreerde D/A-converter Je kunt de BT3 ook gebruiken als een gewone D/A-converter, bijvoorbeeld als je het geluid van een TV wilt doorsturen naar een installatie zonder optische ingang. Dan gebruik je de BT3 als adapter tussen de optische kabel uit de TV en de analoge kabel die naar je installatie loopt. De geïntegreerde D/A-converter ondersteunt een resolutie tot 24-bit/96kHz.

De BT3 is verkrijgbaar in het zwart.


High-end Bluetooth-module voor draadloos topgeluid

De geïntegreerde, high-end Bluetooth-module zorgt ervoor dat je al je draadloze muziek met optimale kwaliteit kunt afspelen. En als je smartphone aptX HD ondersteunt, krijg je de allerbeste kwaliteit die op dit moment mogelijk is met Bluetooth.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geïntegreerde tweerichtings-Bluetooth met maximale kwaliteit (incl. aptX HD)
 • Uitstekende Bluetooth-module
 • Geïntegreerde D/A-converter
 • Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk
 • Digitale en analoge audio-in-/uitgangen

Tegens

 • Geen geïntegreerde volumeregeling

Accessoires voor de Argon Audio BT3

Technische specificaties

Audio-uitgangOptisch, RCA (analoog)
Audio-ingangOptisch, RCA (analoog)
Draadloze overdrachtBluetooth-ingang

Recensies


4.5
18 recensies
5
11
4
5
3
2
2
0
1
0
Dirk
Duitsland
9/2/2023

Het apparaat heeft verschillende functies. Onder andere als DAC- en BT-ontvangers en -zenders. Overschakelen van de ene functie naar de andere is elke keer lastig en uiteindelijk moet je het apparaat veranderen. Koppel het lichtnet volledig los en activeer vervolgens de andere functie. Als het werkt, klinkt het goed. Helaas is de handleiding ontoereikend.

Dirk
Duitsland
Mikael
Zweden
8/9/2023

Goed, niet perfect.

Mikael
Zweden
René
Denemarken
7/25/2023
René
Denemarken
Peter
Nederland
7/6/2023

doet wat hij moet doen

Peter
Nederland
Kristian
Nederland
7/6/2023

Nooit geweten dat flac bestanden over brengen van me oude laptop naar me versterker en boxen zo'n grote geluidsverschil op kan brengen.......

Kristian
Nederland

Aanbevolen producten