Skip to content

Argon AudioBlue EditionCoax-kabel

Blue Edition Coax is een zeer goed geconstrueerde coaxiale digitale kabel, die aan hoge eisen voldoet. Drievoudige afscherming en stevige connectoren van gedraaid aluminium zijn fraaie details. 1 of 3 meter.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Blue Edition Coax - goed geconstrueerde en welklinkende coaxiale digitale kabel

Blue Edition Coax is een zeer goed ontworpen digitale kabel, die alle kwaliteiten in een goede installatie naar voren zal halen. Je kunt deze kabel bijvoorbeeld gebruiken om het signaal van een CD/DVD-speler of een draadloze muziekspeler naar je surround versterker of een digitale versterker over te brengen.

Net als bij de goedkopere Argon kabels krijg je geleiders van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper, maar deze kabel heeft een drievoudige afscherming, eveneens van OFC koper, en de degelijke connector is van hoogwaardig gedraaid geanodiseerd aluminium. Deze aandacht voor details resulteert in een hoge mate van detail en dynamiek in de weergave.
Dit vertaalt zich in het vermogen van de installatie om onderscheid te maken en de verschillen tussen zachte en luide geluidsniveaus te kunnen reproduceren. Dit geldt met name voor de zogenaamde "geluidsexplosies", wat essentieel is voor de ultieme hi-fi beleving. Een echte topkabel in deze prijsklasse.

Blue Edition Coax is verkrijgbaar in lengtes van 1 en 3 meter.

Technische specificaties

Kabellengte (m)3

Recensies


4.8
4 recensies
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0
Per
Zweden
3/11/2023
Per
Zweden
Fred
Zweden
3/7/2023
Fred
Zweden
Keith
Zweden
3/4/2023
Keith
Zweden
Jerker
Zweden
3/1/2023

Super mooi!, werkt perfect, zacht en compliant

Jerker
Zweden