Skip to content
Argon Audio
Coax-kabel

Argon Audio Blue Edition

€ 15,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Blue Edition Coax is een zeer goed geconstrueerde coaxiale digitale kabel, die aan hoge eisen voldoet. Drievoudige afscherming en stevige connectoren van gedraaid aluminium zijn fraaie details. 1 of 3 meter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Blue Edition Coax - goed geconstrueerde en welklinkende coaxiale digitale kabel

Blue Edition Coax is een zeer goed ontworpen digitale kabel, die alle kwaliteiten in een goede installatie naar voren zal halen. Je kunt deze kabel bijvoorbeeld gebruiken om het signaal van een CD/DVD-speler of een draadloze muziekspeler naar je surround versterker of een digitale versterker over te brengen.

Net als bij de goedkopere Argon kabels krijg je geleiders van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper, maar deze kabel heeft een drievoudige afscherming, eveneens van OFC koper, en de degelijke connector is van hoogwaardig gedraaid geanodiseerd aluminium. Deze aandacht voor details resulteert in een hoge mate van detail en dynamiek in de weergave.
Dit vertaalt zich in het vermogen van de installatie om onderscheid te maken en de verschillen tussen zachte en luide geluidsniveaus te kunnen reproduceren. Dit geldt met name voor de zogenaamde "geluidsexplosies", wat essentieel is voor de ultieme hi-fi beleving. Een echte topkabel in deze prijsklasse.

Blue Edition Coax is verkrijgbaar in lengtes van 1 en 3 meter.

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De kabeltjes van dropveterkwaliteit die je normaal gesproken bij je apparatuur geleverd krijgt, zijn eigenlijk alleen maar geschikt om te controleren of het systeem werkt of niet. De connectoren en geleiders zijn van inferieure kwaliteit, en je verliest zowel detail als dynamiek, wat hoorbaar is zelfs in een eenvoudige installatie uit de budget klasse.

Als je een beetje extra geld spendeert voor een set goede kabels, dan krijg je de maximale geluidskwaliteit die je installatie kan halen. En met betrekking tot investeringen is het de beste upgrade die je eventueel kunt maken.

Argon - vier series kabels voor vier behoeften Argons kabels zijn er in vier series, die vier verschillende prijzen en kwaliteitsniveaus weerspiegelen. Alle series zijn ontworpen om je maximale waar voor je geld te geven, dus je hoeft alleen maar de Argon kabel te selecteren die overeenkomt metde kwaliteit van je installatie.

WIT: Budget-serie, dieje een redelijke kabeloplossing geefttegen de laagst mogelijke prijs. Je krijgt een kwaliteit die ruim uitsteekt boven de door de fabrikanten geleverdekabels van dropveter. Voor de luidsprekers krijg je een echt Hi-Fi alternatief voor het gewone netsnoer, dat nietvoor dit doel ontworpen is.

ROOD: Hier is meer gedaan om alle details uit de muziek te krijgen, maar nog steeds voor een zeer redelijke prijs. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste modellen uitgerust met een solide metalen plug, die er zowel beter uitziet enrobuuster is dan een kunststof connector. Andere voordelenzijn een betere afscherming en een meer geavanceerde isolatie.

BLAUW: Hoge kwaliteit kabels die het beste halen uit een goed systeem. Je krijgt hier bijvoorbeeld een nog betere afscherming, geavanceerde geometrie, dikkere geleiders en een nog betere steker. Dit is eenserie voor degenen die zich willen laten verwennen en je installatie een beetje extrate gebruiken len geven.

BLACK: Topkwaliteitserie met veel aantrekkelijke en audiofiele oplossingen. Hier krijg je onder andere verzilverde geleiders, rhodium-plated connectoren en een drievoudige afscherming. Een kabel van de Black Series kan voldoen aan het niveau van de meest hoogwaardige installaties en je hoeftnormaal gesproken niet naar andere oplossingen tye zoeken als je een uitgesproken high-end systeem hebt of een bijzondere noodzaak ziet om het geluid van je systeem te fine-tunen.

Technische specificaties

StekkerRCA