Skip to content
Argon Audio
Banaanstekker (set)

Argon Audio Basic Banana 1

€ 16,00set
  -
Goede banaanstekkers voor luidsprekerkabels. Verguld contactoppervlak. Eenvoudig te bevestigen aan de terminals van je luidsprekers en versterker. Een set bevat 4 stuks

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Basic Banana 1 – banaanstekker om luidsprekerkabels snel en eenvoudig aan te sluiten

Banaanstekkers zijn een goede manier om luidsprekerkabels vast te maken aan je versterker- of luidsprekerterminals. Ze maken goed contact en zijn heel gemakkelijk weer los te maken, bijvoorbeeld als je je apparatuur wilt verplaatsen. De 5451-stekker van Argon is een betaalbare oplossing die dankzij zijn slimme constructie toch heel goed presteert.

Hij heeft een verguld contactoppervlak om te voorkomen dat de geleidende eigenschappen afnemen als gevolg van oxidatie. En de plastic huls voorkomt kortsluiting in de versterker, als je bijvoorbeeld pech hebt en een metalen voorwerp op de stekkers laat vallen. Je zet de kabel vast met twee schroeven en de stekker is geschikt voor dunne en voor dikke kabels.

Let op: om ongelukken te voorkomen zijn de terminals van versterkers, receivers en luidsprekers meestal geblokkeerd met kleine plastic dopjes. Deze moet je eerst verwijderen met een schroevendraaier of een ander scherp voorwerp voordat je de banaanstekkers kunt aansluiten.

Accessoires voor de Argon Audio Basic Banana 1

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)0,01
Hoogte verpakking (cm)1
Lengte verpakking (cm)5
Gewicht verpakking (kg)0,01
Breedte verpakking (cm)1

Recensies


4.8
4 recensies
5
3
4
1
3
1
2
1
1
0